Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tetszeni fog a barátnőmnek? (kép )
Figyelt kérdés
A múltkor voltam nála és észre vettem hogy az egyik virágjának nincsen olyan tartószerűsége . És nem sokára lesz a szülinapja és ezt készítettem neki . Csak nem tudom hogy oda adjam e neki . Szerintetek ? itt a link : [link] 2011. máj. 3. 19:25
11/36 A kérdező kommentje:
Mert nem tom mi bajom lenne ha kiteszem csak véleményre vagyok kíváncsi
2011. máj. 3. 19:32
12/36 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddig válaszokat majd akk holnap szerzek vmi lakkot és lefújom csak nem volt . nagyából tudok hegeszteni de nem vagyok profi úgy átlagos szinten . 16/f
2011. máj. 3. 19:34
13/36 anonim válasza:
De aranyos vagy:) Igazából nem olyan szép, esztétikus, ahogy azt előttem is írták, de nekem akkor is tetszene, ha a szerelmem saját maga tákolna össze csak nekem egy ilyet...vagy akármit. Szerintem a saját kézzel készített dolgok fejezik ki igazán, hogy szereti a másikat.
14/36 anonim válasza:
Szétszedtél egy sámlit és léceket tettél bele? XD Nagy vagy!! :D Add oda neki! :D
15/36 A kérdező kommentje:
az utolsóét jó volt olvasni . :D köszi . Egy három óra alatt összejött a dolog . aztán a fesék száradás alatt levágtam a deszkákat igen tudom h azzok nem szépek csak mit tettem volna oda ? lemez meg nincs most .
2011. máj. 3. 19:42
16/36 A kérdező kommentje:
mármint a 19.38-st :d
2011. máj. 3. 19:42
17/36 A kérdező kommentje:
19:41-nek . Igaz h én csináltam!! a sámlik meg fából készülnek általába meg egy kicsit máshogy nézz ki . Én terveztem . :DDDDDDDD
2011. máj. 3. 19:44
20/36 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. máj. 3. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!