Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék beilleszkedni?
Magyarul a divatmajmok...:/ Azt mondom, legyél magabiztosabb, kicsit rámenősebb, de semmiképp se öltözködj úgy. Ne azonosulj velük. Ha haverjaid, az már jó pont, csak menj el velük bulizni, vagy tölts velük több időt. A lányt részesítsd kicsivel nagyobb figyelemben, és igyekezz minél többet beszélni vele. Nem tudom, a csajnak milyen ízlése van.
Amúgy semmiképp se tapadj annyira.
Remélem segítettem.
16/L
divatmajmok. hehh.
én is rikító pólókba és csőnadrágokba járok, van convers cipőm, vasalom a hajam, de SP-T UTÁLOM. ugyan olyan ember vagyok mint akárki más. ők is ugyan olyanok. nyugodtan beszélj vele és kész.
17/f
(ÉS hetero vagyok.)
előző voltam.
Múltkor elmentem velük suli után az aréna plázába,út közben vettünk piát(csaj is ott volt) ittunk is belőle,aztán mentünk (péntek volt) az egyikükhöz bulizni csak nem emlékszek belőle túl sokra(de senki se) állítólag smároltam a csajjal,de egyikünk se emlékszik rá xD
am 14/F
azért szomorú h a 14 évesek ennyire el tudják magukat intézni. :/ nem akarok senkit lenézni, de azért nah. 14 évesen...pedig nem vagyok öreg.
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!