Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen csaj jön be inkább a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen csaj jön be inkább a pasiknak? Alacsony vagy magas?

Figyelt kérdés
Én 17 éves vagyok,176-7 körül, hosszú szőke hajú, kék szemű vékony. Kedvelnek a pasik, népszerű vagyok a körükben, de sokszor mégis rosszul érzem magam a magasságom miatt. :/ Nem lehet hátrány ha ilyen magas vagyok ?
2011. máj. 3. 17:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
176 :D tökéletes én 188 vagyok és még így is picinek érzem magam :)
2011. máj. 5. 14:34
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem az alacsonyak jönnek be, de csak mert kicsi vagyok, és nem járnék nálam magasabb lánnyal. Viszont sajnos az alacsony lányoknak is a magas fiúk kellenek :(
2011. máj. 5. 14:40
 13/16 anonim ***** válasza:
én 190 centi vagyok, és a legtöbb barátnőm 170 centi alatti volt, ugyanakkor volt olyan barátnőm is, aki 192 centi magas. most egy 171-2 centis leánnyal járok. engem nem a magasság érdekel, ha valahogy érdekessé tudja magát tenni a szememben, nyert:)
2011. máj. 5. 16:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Az én párom kifejezetten az alacsony lányokat szereti, pedig 190 centi magas.
2011. máj. 5. 18:14
 15/16 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A férfiak és a nők testméretkülönbsége típusonként változhat, általában öt-tizenöt százalékkal nagyobbak a férfiak, de ez nem minden esetben jellemző, a nemi dimorfizmus igen változó lehet. Éppen ezért a férfiaknak nem feltétlen az alacsonyabb lányok jönnek be és nem is feltétlen az a "normális", ha a lány lényegesen alacsonyabb. Másrészt az is erősen függő dolog, hogy mi számít magasnak. Magyarországon jelenleg körülbelül tényleg százhetvenegynéhány centinél kezdődnek a magas nők, úgy, hogy az időseket is beleszámítjuk. De ez csak az elmúlt évtizedekben alakult ki, régebben alacsonyabbak voltak az emberek.

Személyes megjegyzésként had fűzzem hozzá, hogy nekem több ilyen magas barátnőm is volt, noha pár centivel alacsonyabb voltam náluk. És mégsem dőlt össze a világ. Teszem hozzá nem is hordtak magassarkút, de az nem is egészséges, mert tönkre vágja az ízületeket.

2011. máj. 5. 19:49
 16/16 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :)
2011. máj. 10. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!