Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magas legyen a csaj?
ha szereted,NEM számít picit SEM a magasság
amúgy én [ L ] 163 körül...barátom 174 körül
Én ugyan nő vagyok, de a férfiaknál azt vettem észre, hogy inkább a pici, mint a magas lányokat szeretik. De persze ez attól is függ, hogy a fiú milyen magas. Mert most gondolj bele, hogy egy kétméteres srácnak nem biztos, hogy túl kényelmes egy 150 centis csajjal, viszont egy 160 centis srácnak frusztráló lehet a 180 centis barátnő.
Szóval a fiú méretétől is függ.
Én speciel 158 centi vagyok.
Szia. Szerintem is mindegy a magasság. A fiúk átlagosan magasabbra nőnek, mint a lányok és az ilyen párok látványát szokta meg az emberek szeme, de az ég világon semmi baj nincs, ha a lány magasabb a partnerénél. Aki ilyesmi alapján választ párt és lehetőséget sem ad egy olyan társnak, aki nem fér bele a magassági határokba, lehet, hogy élete szerelmét szalassza el.
Amúgy párom 190/F én 163/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!