Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a sz*rért pontozzátok le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a sz*rért pontozzátok le az értelmes válaszokat?

Figyelt kérdés
Mindig normális vĺaszt adok, ami hasznos. NEM azt kérdezik, hogy NEKED tetszik-e a válasz, amit a másik adott, hanem h hasznos-e.. A kettő nem ugyanaz, már bocs. Kulturáltam kifejtem az orális szexről, és a sok frigid nő lepontoz. Értsétek már meg végre, h a hasznos válasz nem egyenlő a neked tetszővel.
2011. máj. 3. 15:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Na most. A szerelem, szex témakörben kérdezel egy ilyet. És utána elvárod, hogy elhiggyük, értelmes válaszokat szoktál adni. Elmész a fenébe.
2011. máj. 3. 15:24
 12/19 A kérdező kommentje:
Ha ki lenne írva a nevem elhinnéd, hogy értelmes válaszokat írok. Egyébként azért tettem ide, mert főként ebben a témakörben mozgok a tudomány mellett. Ott nem pontozzák le az értelmes hozzaszólásaimat.
2011. máj. 3. 15:27
 13/19 anonim ***** válasza:
Már én is jeleztem, hogy szerintem az értékelés nem arról szól, hogy hasznos-e a válasz, hanem hogy az illetőnek mennyire szimpatikus. Át is kellene írni az értékelés szövegét erre.
2011. máj. 3. 15:29
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
én meg egy olyan szöveg ellenőrzőt b@sznék ide be ami addig nem engedi elküldeni a választ míg ki nem javítja a nyelvtani FAIL-okat ...
2011. máj. 3. 15:31
 15/19 anonim ***** válasza:
hajrá hajrá pontozzunk menjünk vissza a dedóba kinek lesz több pontja!!!!!!! akinek a legtöbb lesz meghívom egy fagyira!
2011. máj. 3. 15:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Érdekes módon engem is lepontoznak hiába adok értelmes választ. Szóval felesleges feltenni a kérdést mert az igazságot úgyse fogadják el.
2011. máj. 3. 15:36
 17/19 anonim ***** válasza:

A pontozás az anonimitás miatt fontos. A legtöbb fórumon megvan, hogy ki az öreg/megbízható/stb. fórumozó, akinek adhatsz a szavára. Itt nicknév híján a hasznos válaszok száma alapján meghatározott % segítségével tájékozódhatsz.

A gyk-n nem csak szerelem-szex témakör van, hanem olyan kérdéskörök is megtalálhatók, amelyekben egy kontár válaszai komoly károkat okozhatnak. Például ha az a kérdés, hogy ehet-e csokit a nimfa papagályom. Ebben a kérdésben nem célszerű "megszavaztatni" a dolgot, mint ahogy a "szerettek-e szopni" típusú kérdéseknél - hanem tudnod kell ki az, akinek érdemes adni a véleményére, és ki az, aki csak trollkodik.

Attól hogy nem érted, még nem dedós dolog.

2011. máj. 3. 15:53
 18/19 anonim ***** válasza:
Na igen. Én 90% fölött voltam. Aztán-gondoltam én kis naiv,segítek a tiniknek,válaszolok egy pár kérdésre,háha már így 30 körül máshogy látok dolgokat,mint ők. Dehát,mint a példa mutatja... :-))
2011. máj. 3. 16:03
 19/19 anonim ***** válasza:

Nyugi, aki 5% alá megy GYIK-en, az H. B. örökös megváltottja lesz! Pontozzatok le az üdvösségért!

Plusz én direkt felpontozom a hülyéket, hogy a pokolra jussanak. He-he-he.

2011. máj. 3. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!