Miért pontozzátok le a HELYES válaszokat?
Figyelt kérdés
Lehetőleg egy olyan okostojás írjon, aki ezt csinálja! Nem arról van szó, csak szívesen meghallgatnám, hogy miért teszi, mik az indokai?! Eddig nem igazán találtam rá magyarázatot, csak azt, hogy vagy nem érti, hogy mit jelent ha a hüvelykujj lefelé áll, vagy csak egyszerűen degenerált??!2010. jan. 30. 23:38
1/5 anonim válasza:
ez azért van,mert vannak emberek akiknek,te be is mutathatnád százszor élőben,hogy neked van igazad,de ők annyira megáltalkodottak,hogy azt hiszik náluk jobban senki sem tudja.
2/5 anonim válasza:
Amúgy meg tök mindegy kinek hány százaléka van. Ha egyesek azon élik ki magukat, hogy lepontoznak, akkor felőlem csinálják. Én se sok értelmét látom, de hiába írsz ki bármit ez akkor sem fog megváltozni.
3/5 anonim válasza:
szerintem a legtöbbeknek úgyse számít a százalék, szóval nem mindegy? csomószor kapok egy totál értelmes választ, aztán látom hogy az illető 60-valamennyi százalékra van pontozva, aztán ott egy semmitmosdó válasz annak meg 80 százaléka van. szóval...? szerintem mindenki aki nem hülye, rég rájött már hogy totál fölösleges a százalékokat nézni.
és az első meg tényleg nem tartozhat az általad említett emberek közé, mert elhisszük hogy véletlenül raktad ebbe a kategóriába a kérdést, de attól még a megálapítása teljesen jogos volt.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem érdekel, hány százalékom van, de első 8igazából sokadik) feldühödésemben tettem egy kísérletet eme "észlényeknek", hogy megmagyarázzák a bennük végbemenő folyamatot, ami a válasz elolvasása és a kattintás között lezajlódik parányi méretű agyukban. Lehet, hogy csak bele kellene törődnöm, az általános ténybe, bizony-bizony, nem vagyunk egyformák.
2010. jan. 31. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!