Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagy bűn lenne ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy bűn lenne ha a lánybarátommal lefeküdnénk egymással nő létünkre? Mindketten vallásosak vagyunk 19L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A helyzet az hogy a legjobb lány barátnőmmel szeretnénk kipróbálni a lány a lánnyal szexuális élményt. Mindkettőnknek volt már barátja s a férfiakhoz vonzódunk, de úgy érezzük, ez egy remek buli lehet és szeretnénk kipróbálni egyszer az életben mielőtt meghalunk! A csaj barátom maximálisan támogatja a dolgot, azt mondta ő kész átadni magát az efféle élvezeteknek, ha én is benne vagyok! Ha viszont belemegyünk, akkor mindent fogunk csinálni, a csóktól kezdve a nyalásig. Szerintetek nagy gond lenne, ha mi ezt megtennénk? A legjobb barátnőm is pont annyi idős mint én, 19. Egy bökkenő viszont van! Mindketten keresztények vagyunk és hiszünk Istenben, imádkozunk hozzá minden éjjel, hiszünk a mennyben és pokolban, a lélek örök létében stb ... És igazándiból ettől tartunk, hogy Istennek nem tetsző dolgot teszünk, olyasmit, amiért nagyon haragudna ránk. :( Ti mit gondoltok a dologról? Nagy bűn lenne?

2011. máj. 3. 14:51
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
politikai vagy vallási nézet nem egy:) jó az ha valaki hisz ezekben, nem tudom miért kell ezért lenézni valakit:S
2011. máj. 3. 15:33
 22/33 anonim ***** válasza:

Sztem a mai világgal a keresztény vallás (sem) nem összeegyeztethető. Azt nem tudom, h a valláson, v. a világon kellene-e változtatni...

Egy nem vallásos 21 éves lány

2011. máj. 3. 15:41
 23/33 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy Isten szemében bűn. Lehet azért is érzel ekkora kísértést, mert a Sátán kísért. Ha megteszed, azt követően szennyesnek fogod érezni a lelkedet és nagyon fog fájni, hogy fájdalmat okoztál Istennek, akitől mindent kaptál. Kvázi elszakad a lelked Istentől. (A léleknek egyetlen öröme van Isten közelében lenni.) A tested lehet, hogy kellemesen érezte magát, de belül iszonyatos bűntudatod lesz. Az is igaz, hogy Isten irgalmas, és megváltotta a bűnös embereket, de ezzel nem szabad visszaélni. Bölcs döntés lenne ha távol tartanád magad ettől, és nem azért mert engem zavar, hogy egy óráig nagyon kellemesen érzed magad, csak saját tapasztaltból tudom, hogy jobb Istennel jóba lenni és közel maradni Hozzá.
2011. máj. 3. 15:45
 24/33 anonim ***** válasza:
Nem bűn, hiszen ezzel senkit nem bántotok meg.
2011. máj. 3. 16:18
 25/33 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint az erkölcsösségbe beletartozik az is, hogy csak úgy nem kufircolok összevissza, akkor sem, ha barátnő a másik. Nem azt mondom, hogy akik szerelmesek, ne tegyék házasság előtt (bár én még gondolkodom ezen szűzként), hanem hogy ez iszonyat hülyeség, hogy "egyszer élünk", meg "ki kell mindent próbálni, mert később úgysem lehet".

És igen, barátságot is tönkre vághat.

2011. máj. 3. 16:56
 26/33 anonim ***** válasza:

A keresztények sem egyformán hisznek. Ha úgy gondoljátok, nem lesz baj belőle, tegyétek csak. Én nem vagyok vallásos, szerintem nyugodtan csinálhatjátok.

15/l

2011. máj. 3. 18:38
 27/33 anonim ***** válasza:
Ha szüleidet nem tiszteled azzal se ártasz, de még isbűn! Nem csak az bűn, ha valakinek ártunk. "Az Úr napját szenteld meg!" Ezzel sem ártasz senkinek, de mégis bűn, ha megszeged. Vagyis továbbra is bűn a Bibliában, ha fajtalankodik:) Nem másnak ártás kérdése ez.
2011. máj. 3. 19:35
 28/33 anonim ***** válasza:
Logikusan: nem bűn. A többivel meg ne foglalkozzatok, ezzel nem ártotok senkinek, mehet. Hogy mások mit mondanak, lehet, hogy nem is létezik isten, és akkor meg lemaradtatok egy potenciálisan jó élményről. Én nem hagynám ki a helyetekben! Szerintem a lány-lánnyal nem is megcsalás, hanem valami új kipróbálása. És az újítás, a felfedezés - ilyen téren is - logikus szempontok szerint nem számíthat bűnnek. Egyébként a vallás kategóriában biztos többen mondták volna, hogy bűn, jó, hogy ide írtad ki.
2011. máj. 3. 22:40
 29/33 anonim ***** válasza:
Mit logikázol? Nem rendőrségi ügyekről beszélünk, hanem Bibliai szempontból és abban bűn. Hát nehéz megérteni látom:)
2011. máj. 3. 23:01
 30/33 anonim válasza:
Isten megbocsátó és irgalmas, és megváltott minket, ez az örömhír! "Úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta oda, hogy aki benne hisz, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. Isten nem azért küldte Fiát a világba, hogy elítélje a világot, hanem hogy üdvözüljön általa a világ. Aki hisz benne, az nem esik ítélet alá, de aki nem hisz, az már ítéletet vont magára, mert nem hitt Isten egyszülött Fiában." János 3,16-21
2011. máj. 4. 07:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!