Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagy bűn lenne ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagy bűn lenne ha a lánybarátommal lefeküdnénk egymással nő létünkre? Mindketten vallásosak vagyunk 19L

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A helyzet az hogy a legjobb lány barátnőmmel szeretnénk kipróbálni a lány a lánnyal szexuális élményt. Mindkettőnknek volt már barátja s a férfiakhoz vonzódunk, de úgy érezzük, ez egy remek buli lehet és szeretnénk kipróbálni egyszer az életben mielőtt meghalunk! A csaj barátom maximálisan támogatja a dolgot, azt mondta ő kész átadni magát az efféle élvezeteknek, ha én is benne vagyok! Ha viszont belemegyünk, akkor mindent fogunk csinálni, a csóktól kezdve a nyalásig. Szerintetek nagy gond lenne, ha mi ezt megtennénk? A legjobb barátnőm is pont annyi idős mint én, 19. Egy bökkenő viszont van! Mindketten keresztények vagyunk és hiszünk Istenben, imádkozunk hozzá minden éjjel, hiszünk a mennyben és pokolban, a lélek örök létében stb ... És igazándiból ettől tartunk, hogy Istennek nem tetsző dolgot teszünk, olyasmit, amiért nagyon haragudna ránk. :( Ti mit gondoltok a dologról? Nagy bűn lenne?

2011. máj. 3. 14:51
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Az a bűn, hogy mi nem láthatjuk az akciót ;) a viccet félre téve szerintem nem követtek el bűnt, ezzel nem ártotok senkinek sem, manapság elég sok nőben ott van a kíváncsiság, hogy milyen lehet egy másik nővel. Ha megteszitek és rosszul érzitek magatokat akkor csak szimplán gyónjátok meg egy ima keretében ezt a dolgot és tiszta lelki ismerettel éljetek tovább. Ha meg nem lesz lelkiismeret furdalásotok akkor meg volt egy jó napotok amit akár meg is ismételhettek ha jól esik.

Az én nézőpontom szerint manapság ez a dolog Isten szemében sem lehet akkora bűn az emberiség mindig is tett ezerszer rosszabb dolgokat, szóval hajrá élvezzétek ki az életet, mert ez tuti egy maradandó élmény lesz ;)

21/F

2011. máj. 3. 15:11
 12/33 anonim ***** válasza:
ugyan már, nem lehet ennyire beskatujázva élni, csináljátok csak. Egyébként meg rosszul értelmezik sokan a bibliát, ezek szerint ha jártok, de még nem vagytok házasok se szexelhettek, meg örömszerzés miatt sem szexelhettek. Bezzeg a pápa a legfullosabb bigéket szúrja 75 éves létére...
2011. máj. 3. 15:13
 13/33 anonim válasza:
azt tedd ami neked jó ha kiváncsi vagy próbáld ki de vigyázz egy ilyen könnyen tönkre tehet egy barátságot
2011. máj. 3. 15:16
 14/33 A kérdező kommentje:

15 11

Mi is így véljük! :D Ezzel nem ártunk senkinek, csak örömöt okozunk a másiknak, egy nagyon szép élményt! :D És szerintünk is Isten meg tudja érteni hogy ott furakodik bennünk a kíváncsiság, miképpen rengeteg lányban a világon! De mégsem tudunk dönteni :( Olyan sokat tanakodtunk már a dolgon a lány barátommal :(

2011. máj. 3. 15:21
 15/33 anonim ***** válasza:
2011. máj. 3. 15:24
 16/33 anonim ***** válasza:

"Ti mit gondoltok a dologról?"

Azt gondolom hogy ez egy kamu kérdés. Az egész úgy bűzlik ahogy van. Vallásos lányok akik mégis leküzdhetetlen vágyat éreznek egymásra, de persze nem annyira leküzdhetetlent, hogy ne féljenek Isten haragjától, de persze nem félnek annyira, hogy ne legyenek "maximálisan benne a dologban", ja és persze heterók amúgy, de tényleg...

Menj vissza wowozni kisfiam, ne ilyen hülyeségekre matyizzál!

2011. máj. 3. 15:26
 17/33 anonim ***** válasza:
Sajnálom vagy Isten vagy luciferke. A Bibliában tiltanak mindenféle szexuális bűnt (házasságtörés, azonos nemüek, állattal való közsülés, házasság előtti szex, stb és stb...) A házasságban való szexuális elményt nem bünteti, csak azt:) És megkövezheték Isten haragja nélkül azokat a nőket akik szűznek vallották magukat és nem szűzen házassodtak. Nem én találom ki ezeket, sorry.
2011. máj. 3. 15:28
 18/33 A kérdező kommentje:

A videós válaszolónak üzenem hogy szerintem az a helyes ha elfogadja az ember hogy mit gondol a másik és nem provokálja azt aki hisz valamiben, úgy vélem mindenkinek joga van ahhoz hogy higgyen valamiben vagy sem, ez egy szabad dolog

És az valóban mocskos dolog hogy sok pápa prostikkal tömte tele az egyházat, a csaj barátom szerint is szánalmas dolog ez! Hozzáteszem, mi nem követjük az egyház tanait, sem a pápáét, mi a Bibliában hiszünk meg Istenben, a normál erkölcsi törvényekben, nekünk ennyi elég

2011. máj. 3. 15:30
 19/33 anonim ***** válasza:
Jah, ha Isten haragja nélkül megkövezhették azokat akkor ha azt mondom, hogy egy k..., ez akkoris jobb mint a kő, nem?:D
 20/33 anonim ***** válasza:
A házasság két ember anyagi hátterének védelmére megalapult intézmény! De az is lehet, hogy tévedek :O
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!