Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és 160 cm. Fiúk, szerintetek ez kicsi? Mi a véleményetek az alacsony lányokról?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 12:27
2/28 anonim válasza:
Figyu nekem van 2 olyan osztálytársam, akik 151 és 153 centisek.
3/28 valaki a tömegből válasza:
Szerintem egyáltalán nem probléma. Sőt szerintem vonzóak az alacsony lányok :D
4/28 anonim válasza:
Az, hogy nagyon tetszenek :)
17/F
5/28 anonim válasza:
Szerintem az én 202cm-es magasságomhoz kicsi lennél xD
De én inkább az alacsony csajokhoz vonzódom mégis...:$
Olyan kis cukik lehet őket védelmezni meg minden!!!:D:$
18/f
6/28 anonim válasza:
én is 160cm vagyok:) ahogy látod szeretik a pici lányokat:) és meg imádom a nagyon magas srácokat:)
7/28 anonim válasza:
Én szeretem a kicsi aranyos lányokat! Van kedved ismerkedni?
8/28 anonim válasza:
12:34es vagyok.
Bezony..Legalább is ÉN imádom az alacsony csajokat!:P
Te meg szereted a magas srácokat?:D
Az joo!:P
9/28 anonim válasza:
Szerintem tökéletes a magasságod, ha még hozzá testsúlyod is ideális, akkor nagyon csini kis csajos lehetsz. :)
10/28 anonim válasza:
Nekem pont az alacsony lányok tetszenek. Így vagy igazán nőies!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!