Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnek ilyen "fogyatékos" pasik?
Van egy régi ismerősöm, aki mindig rám ír facebook-on, amikor belejelntkezek. Sokáig nem válaszoltam neki, de egyszer visszaírtam már szerencsétlennek, azóta is mindennap több alkalommal is ír, de azóta nem válaszolok...
Egyáltalán nincs kedvem vele beszélgetni, nincs is közös pont, amikről tudnánk.
Szerintetek ennyire nem egyértelmű neki, hogy NEM AKAROK vele beszélgetni, vagy ennyire nyomulós, vagy ennyire fogyatékos??! Hogy nem veszi észre magát az ilyen ember, hogy nem kívánatos a társasága?
En csak azt nem ertem, hogy miert kell rogton szerencsetlennek es fogyatekosnak nevezni egy sracot, ha az neked nem tetszik... Egy kicsit probald mar meg a helyebe kepzelni magad: valoszinuleg nagyon tetszel neki, odavan erted es probalkozik, remenykedik, hatha a kozeledbe tud ferkozni!
Miert nem magyarazod meg neki erthetoen, normalisan es emberi stilusban, hogy sajnos ez nem fog mukodni??? Ha utana is koti az ebet a karohoz, akkor azt mondom, oke, johetnek a drasztikusabb lepesek...
(OFF: En eddig azt hittem, hogy az empatia a lanyok asztala, de mostanaban kezdem baromira ugy erezni, hogy ez bizony egyaltalan nem igy van!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!