Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehetnek ilyen "fogyatéko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetnek ilyen "fogyatékos" pasik?

Figyelt kérdés

Van egy régi ismerősöm, aki mindig rám ír facebook-on, amikor belejelntkezek. Sokáig nem válaszoltam neki, de egyszer visszaírtam már szerencsétlennek, azóta is mindennap több alkalommal is ír, de azóta nem válaszolok...

Egyáltalán nincs kedvem vele beszélgetni, nincs is közös pont, amikről tudnánk.

Szerintetek ennyire nem egyértelmű neki, hogy NEM AKAROK vele beszélgetni, vagy ennyire nyomulós, vagy ennyire fogyatékos??! Hogy nem veszi észre magát az ilyen ember, hogy nem kívánatos a társasága?

2011. máj. 2. 19:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nem kell a mese? Pedig akkora levegőt vettem...

:-)

2011. máj. 2. 20:23
 12/23 anonim ***** válasza:
Ó zengjenek belőled a szavaid, mert sokan fecsegték már ezt:) levegőke:D Nyugodtan csak mondjad, engem nem hatsz meg:D
2011. máj. 2. 20:25
 13/23 anonim ***** válasza:
Úgysem hallanád... :-)
2011. máj. 2. 20:27
 14/23 anonim ***** válasza:
Jobb a füllem mint gondolnád;) Hidd el sokmindent meghall:) és ez tök komolyan mondom.
2011. máj. 2. 20:28
 15/23 A kérdező kommentje:

Mi van?:D

Egyébként esélytelen ez a pasi, idegesítő is, külsőleg sem hat meg...

Na és van egy kialakuló kapcsolatom!

2011. máj. 2. 20:29
 16/23 anonim ***** válasza:
Nyugi nekem is egy idegesítő egy nő lennél:D Hát rosszat nem kívánhatok neked, mert nem illő, tehát legyen boldog életed. De majd a sors meghozza neked gyümölcsét ezért:) na mindegy, úgysem hiszel benneXD
2011. máj. 2. 20:34
 17/23 .Daniel. ***** válasza:
Miért hisztizel? Nem értem. Lehet hogy itt egy idegesítő balekról van szó de ha téged ennyire zavar miért nem tudsz vele egyenes és őszinte lenni? Azt írod nem érted mi ez a nyomulás pedig pontosan tudod hogy bejössz neki. Ilyen életképtelen embereket...
2011. máj. 2. 20:40
 18/23 A kérdező kommentje:
Hát ez hihetetlen, engem zaklatnak és még én vagyok a gonosz nőszemély...
2011. máj. 2. 20:45
 19/23 anonim ***** válasza:
öhm zaklatnakXD na most mondanék szívesen egy becenevet neked:) Te....itt nem egy kérdést tettél fel? Csodálkozol, hogy véleményt kapsz? Jajjjj:)
2011. máj. 2. 20:59
 20/23 A kérdező kommentje:
Te szövegértő zseni, nem rátok értettem a zaklatást...
2011. máj. 2. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!