Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14/F Nagyon könnyen feláll a f_arkam. Ezt hogyan tudom megakadályozni? (lent)
Figyelt kérdés
14 éves vagyok.
Sajnos amikor valami "rosszra" gondolok már akkor feláll a _f a r k a m. De néha még csak akkor is, ha suliba menet a busz kicsit rázkódik az úton. Miért van ez hogy ijen könnyen feláll? Mit tehetek ellene?
Amikor a sulipadban ülök, nagyon gáz hogy táblához hívnak, nekem meg áll...
2011. máj. 2. 19:23
21/22 anonim válasza:
Üdv!
Nos a jelenség normális. Hogy mit tudnál tenni..?
Sajnos nem sokmindent. Esetleg megpróbálhatsz olyankor magadnak valami kellemetlen érzést okozni. Például fájdalmat valahogyan. De mondjuk az is bőven elég lenne, ha valami undorítót csinálnál.
Én például nem tudom elviselni, ha zsíros a kezem.
22/22 A kérdező kommentje:
Értem és kösz.
2011. máj. 3. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!