Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14/F Nagyon könnyen feláll a f_arkam. Ezt hogyan tudom megakadályozni? (lent)
14 éves vagyok.
Sajnos amikor valami "rosszra" gondolok már akkor feláll a _f a r k a m. De néha még csak akkor is, ha suliba menet a busz kicsit rázkódik az úton. Miért van ez hogy ijen könnyen feláll? Mit tehetek ellene?
Amikor a sulipadban ülök, nagyon gáz hogy táblához hívnak, nekem meg áll...
Természetes hogy áll...Amúgy meg ha kb 2 naponta önkielégítést végzel vagy valahogy kielégíted magad akkor nem fog mindenre felállni. De ha mégis áll akkor gondolj pl. az egyik ronda tanárodra nekem az egyik csúnyább mint Godzilla...Egyből lelankad.=D Nálam bevált szóval:
1-2 napi önkielégítés,
csúnyára gondolni vagy valami olyanra amibe nem másznál bele szívesen...o.0
"És az miért van hogyha felkelek (felébredek inkább) akkor áll?"
Köszi, de sajnos anyira nem birok magammal, hogy van hogy naponta is megteszem.. és akár naponta 2x =/ ...
akárhányszor megfogadom hogy nemfogom többet, akkor is megteszem.. nagyon jó érzés és én ezt érezni akarom.
Most miért?
Nem vagyok az a "mindent elrejt, titkolózós" fajta.
Köszi azoknak akik válaszoltak.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!