Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hisztek a fiú-lány barátságban?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a fiú-lány barátságban?

Figyelt kérdés

Kort és nemet is írjatok.

Ha igen miért, ha nem, akkor miért nem?

2011. máj. 2. 15:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

IGEN! Elöször én sem hittem benne, mert ahány fiú barátom volt mindegyiknél megszakadt a "csak baráti" érzés. DE!

Aztán megismertem egy srácot (már 1 éve ismerem), aki nagyon is jól néz ki és a lányok nagyon odavannak érte de én nem tudok rá ugy nézni és ő se rám! Mindketten megbizunk egymásban és mindent tudunk egymásról de nem uy szeretjük egymást hanem mint testvért:) és sztem ez tökjó dolog.(Jobb egy igaz fiú barát mint sok kétszinű barátnő)

2011. máj. 3. 08:11
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt mondja, hogy igen van az gondolkozzon el mi a különbség a barátság és a haverság között
2011. máj. 3. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!