Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk, lanyok! Most akkor hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, lanyok! Most akkor hogy is van ez? (igen, mar megint peniszmeretes kerdes; sajat velemenyek is erdekelnek)

Figyelt kérdés

Szoval, hogy van a peniszmeretnel az atlag? Foleg a vastagsag erdekelne. Sok helyen olvasom, hogy 3-4 cm-es atmero szamit atlagosnak.... bevallom az enyem mereven 3,5 cm atmeroju (es kb. 15 cm hosszu; lankadtan nagyon nagyon picire es vekonyra megy ossze), en megis nagyon nagyon kicsinek tartom es baromi gatlasos vagyok miatta! Bar sokszor lett volna lehetosegem, eddig meg nem mertem komolyabban kozeledni egy lany fele se, mert nagyon aggodom a meret miatt (a kornyezetemben nem tudjak, hogy nekem ez a gondom es igy termeszetesen mar sokszor melegnek gondolnak, mert sosem lattak csajozni es volt mar, hogy visszautasitottam lanyokat... es ez persze csak meg tovabb frusztral). Attol felek, hogy nemhogy kielegiteni nem tudom a partnerem, de egyaltalan meg sem erezne a behatolast...mar ha egyaltalan sor kerulne ra es nem rohanna el a nevetestol raszkodva, amikor meglat engem meztelenul!

Szoval, hogy is van ez a meret dolog? Csak en beszelek be magamnak hulyesegeket? Vagy tenyleg kisebbek igy az eselyeim? Lanyok, ti kinevetnetek, vagy otthagynatok valakit a meret miatt? Esetleg van sajat elmenyetek kis/vekony meretu sracokkal?

(bocs, hogy ilyen hosszan irtam, de ez mar nagyon kikivankozott belolem es masokkal nem merek errol beszelni, mert szegyellem a dolgot)

2011. máj. 2. 10:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hogy nyugalmi állapotban mekkora, az szerintem ne érdekeljen...
2011. máj. 4. 10:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Az elég kellemetlen, ha nyugalmi állapotban nagyon kicsi, mert úgy jársz, mint én, hogy nagyon vigyázni kell, hogy pisilésnél ne pisiljem le a nadrágom szárát.

Az átlagos méret pedig 13,5 centi, tehát a 15 centi, egy elég jó felszerelés. Sok szép gyereket lehet vele csinálni! A mérésekhez ne a vonalzót használd, hanem a kezedet. A mérésekben ugyanis az a jó, hogy jó keményre fel tudod állítani és nem az, hogy hány centi. Ha megmarkolod és a tenyeredben keresztben elfér úgy, hogy mozgatni is tudod a kezed rajta, akkor nagyon jó méret.

Jó, ha tudod, az életben mindig az átlagos méret a legjobb, mert abból van a legtöbb. - A lányokból is! A választék tehát neked kedvez.

Ha már kijátszottad magad, a kis pihenés kedvéért keress lányismerősöket, akikkel barátkozhatnál. Az tesz jót a méretnek!

58f

2011. máj. 4. 11:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem kell aggódnod,semmi baj nincs a méretével.Nem kicsi,és nem fog kinevetni senki!
2011. máj. 4. 11:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanilyen.azért megy össze nagyon kicsire,mert vérfarkadvan!Nekem még sose volt emiatt problémám a nőkkel 34F
2011. máj. 4. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!