Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megéri enyi mindent eldobni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri enyi mindent eldobni?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm távkapcsolatban élünk de nagyon szeretjük egymást nagyon sokszor találkoztunk már és minden hónapba találkozunk van amikor többször is (237-km vanköztzünk)

de most elfogyott a pénz.....Eladtam a telefonom , a ps2-t hogy letudjak menni Érzem ,hogy nagyon szeret és énis őt... Amibe csak tud támogat és ez viszafelé is . Szerintetek megéri enyi mindent eldobni egy lányért ?(8hónapja vagyunk együtt)

2011. máj. 2. 04:11
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 08:40

A lány hányszor látogatott meg?Hát mivel neki drága lenne a vonat jegy ezért 1x 4 napra

Érdeklődik ő is, vagy ez csak a te oldaladról ilyen?

ő is amikor csak tud hív nemis kell megkérni rá :)

2011. máj. 2. 15:17
 12/16 anonim ***** válasza:

Küldjél neki lóvét,aztán jöjjön el hozzád és költözzön oda,vagy te hozzá.Ha szereted v ő szeret,akkor ez semmiség.

Ennyi a dolog.

Bár ha számodra áldozathozatal volt a ps2-től megválni,akkor gondolom ilyen tini románc dologról van szó,ha igen,akkor ez bukó.

2011. máj. 7. 02:39
 13/16 anonim ***** válasza:
meg ha szereted, és akit szeretsz azért mindent meg teszel:)
2011. máj. 7. 04:06
 14/16 A kérdező kommentje:
felhívott ma :) 8 hónap után : 3 barátom szerelmet valott nekem és nemtudom kit válaszak... Ennyi elég volt még jó ,hogy nem adtam el semmit :)
2011. máj. 7. 23:29
 15/16 anonim ***** válasza:

A barátaid szerelmet vallottak?

Ezt most hogyan értsük?

Homár vagy,vagy mi a fene?Nem világos...

2011. máj. 7. 23:58
 16/16 A kérdező kommentje:
Neki a 3 "legjobb" barátja szerelmet vallot.És azt mondta nem tudja milegyen mert nem akarja megbántani őket mondtam neki ha igazi barátok akkor megmondja hogy nem ha ezért megsértődnek annyit is érnek.Erre azt mondta ,hogy én nem értem meg őt meg neki ehez idő kell meg azt mondta addig töröl fb-ről is az ismerősei közül szóval szakitottunk :)
2011. máj. 8. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!