Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közelíthetném meg a bátyám egyik haverját?
Kb.4 éve ismerik egymást a tesómmal,és hetente egyszer vagy kétszer mindig át jön hozzánk,viszont én csak most fedeztem fel hogy milyen jó pasi.
Szóval igazából sose beszélgettünk sokat,köszönésen kívül nincs semmi max. egy-két mondatot ha váltottunk.Szeretnék kicsit közelebb kerülni hozzá,de nem túl nyomulósan,nem szeretnék a srácnak,magamnak meg a bátyámnak se kellemetlen perceket okozni. Annyi a szerencse hogy tesómék általába a nappaliba beszélgetnek,és ha én ott vagyok nem zavarnak el,de olyankor általába csendbe vagyok(TV nézés,olvasás...stb.).A fiú 18 vagy 19 én pedig 16 vagyok.
Szerintem ez amúgy is nehéz ügy. A "haverom húga", mindig is valamilyen szinten tabu. Hiszen a bátyád árgus szemekkel fog figyelni. Nehéz ügy, én azt mondom.
De igen, kommunikáció, próbáld elcsípni amikor a bátyód kimegy valamerre és beszélgess velem. Ha sokat tévézte, látod milyen filmeket szeret, az máris jó téma, kérdezd meg milyen zenét hallgat? Sablon kérdések, de néha bejönnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!