Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a szerelem, honnan tudod,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a szerelem, honnan tudod, hogy amit érzel az már szerelem?

Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem. Honnan tudja aki azt mondja, hogy szerelmes, hogy tényleg az? Mit érez az aki szerelmes? Pl múltkor egy filmben mikor a pasi szerelmet vallott a nőnek vhogy úgy magyarázta el, hogy onnan tudja hogy beleszeretett, hogy minden percben ő jár a fejében. Ennyi lenne? Ha már valakire ilyen sokszor gondolsz, akkor azt jelenti, hogy szerelmes vagy belé? Hol az a határ amitől már szerelemnek nevezhető? Nyilván valamiféle szeretetet érezni kell a másik iránt már, mire rájövünk, hogy szerelmesek vagyunk. De mi az ami megkülönbözteti az őszinte, mély szeretetet és ragaszkodást a szerelemtől? És hogy jövünk rá erre, egyszerűen érezzük, hogy ez most valami több mint a szeretet, vagy egyik reggel felkelünk és belénk csap a felismerés, hogy basszus beleszerettem, vagy történik valami és annak hatására kezdjük el érezni? Soha nem voltam szerelmes, randizgattam párszor, voltak pasik akik tetszettek, de valahogy soha nem éreztem azt, hogy na ez most szerelem. De mi van, ha az volt, vagy idővel az lehetett volna csak egyszerűen nem vettem észre?
2011. máj. 1. 22:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"a filmekre ne alapozz!

Csókold meg jó szenvedélyesen és majd megérzed szereted-e vagy sem."

Nem a filmekre alapozok, csak írtam egy példát hogy ott úgy magyarázta a pasi az érzéseit. Ja és smároljam le és megérzem. Pont ezt kérdeztem, hogy mit kellene éreznem? A vágy meg a vonzódás egy dolog, attól még nem feltétlenül vagyok szerelmes belé, hogy vágyom rá fizikai értelemben.

2011. máj. 4. 00:21
 12/14 anonim válasza:
100%
én éreztem. nem igazán tudom leírni. feküdtem a párom mellett, ő aludt én figyeltem. elkezdtem gondolkodni rajta. azon ahogy viselkedik, a személyiségén, a modorán, a humorán, a tettein. egyszercsak azt éreztem hogy kötődöm hozzá. hogy szerelmes vagyok belé. hogy ő számomra hibátlan. aztán szakított velem. és most máshogy érzem hogy szerelmes vagyok belé. rájöttem hogy nagyon közel kerültem hozzá. hogy mindent tud rólam és én is róla és hogy minden apró tulajdonsága nekem olyan volt és még mindig olyan mint valami drog. csábít. belebolondultam. elképesztő hogy tudok érezni. lehet hogy hülyeségnek hangzik, de nem tudom jobban leírni. szerintem mindenkinek más. valaki nem is hisz benne, azt hiszi illúzió. nyilván azért mert még nem tapasztalta
2014. jan. 26. 01:07
 13/14 A kérdező kommentje:
Közben, nem is olyan rég én is megtaláltam akit eddig kerestem. Azt hiszem most szerelmes vagyok. Egyszer már éreztem ezt, de ehhez képest az semmi volt. Talán így már tudok választ adni a saját kérdésemre. Az ember érzi, nem tudja megmagyarázni, de érzi. Ez a szerelem. Mikor a másik kell, nem tudod megmondani miért, de szükséged van rá és nem tudsz meglenni nélküle. Látod, hogy nem tökéletes, de minden apró kis hibája ellenére, legyen az valami "hülyesége" vagy a kis pocakja vagy bármi, ami egyébként máson zavarna, rajta imádod, mert az Ő.
2014. jan. 26. 12:06
 14/14 Sancsa15 válasza:
100%

Az amikor a másik félt tökéletesnek látod attól függetlenül H hibái vannak

Az amikor őt helyezed előtérbe történjék bármi

Az amikor egy apró dolog miatt is képes vagy egész nap mosolyogni....O a boldogságos forrása...

Kepes megnevettetni...de ugyan akkor fájdalmat is okozni

Sebezhetoek érzed magad mellette időnket...és megérzed a hiányát..

A szerelmet nem megmagyarázni kell. Hanem érezni. És megérteni...

Mindenkinek mást jelent. És mindenki rá fog egyszer találni...

2019. dec. 25. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!