Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez a test bejön nektek?
Figyelt kérdés
ha nem, akkor írjátok már le mi nem tetszik benne, mert kb. nekem is ilyen felső testem van, csak nem ekkora a mellem, és a csukjám( ott a nyaknál). Válaszotokat előre is köszi!
18/f
2011. máj. 1. 20:46
2/23 anonim válasza:
ez undorító! Mint valami szörny...
4/23 anonim válasza:
A pasi amúgy helyes, de ez...Ott a válla felett miért ilyen erős? És olyan mintha mellei lennének:DD
Nekem fura ez a test.
5/23 anonim válasza:
Úúú bocsi, nekem nagyon nem jönnek be az ilyen típusú pasik....többet törődik a testével, mint velem...uuu nemnemnem...meg nekem kell pici husi, hogy jó legyen ráfeküdni...egy ilyen izomtömegre nem lehet olyan kényelmes rádölni..
6/23 anonim válasza:
Ójaj!Szerintem odütnék pukkanna!:D
7/23 A kérdező kommentje:
DE én elmondtam, hogy csak hasonló, közel sincs ekkora nagy mellem, és csukjám!
2011. máj. 1. 20:51
8/23 anonim válasza:
fuj de gusztustalann, hozzá nem érnék egy ilyen emberhez
17/L
9/23 anonim válasza:
Juj ez nagyon durva egyáltalán nem tetszik.Nem tudom mekkora neked a mellizmod meg a csukjád,de a videón szereplő srác teste számomra visszataszító.
10/23 anonim válasza:
előző válaszoló vagyok, ha nincs ekkora melled az még oké, de aza bődületes nagy hátizom nagyon nem jön be nekem, szerintem ronda.
Nagyon nem szeretem a túlgyúrt pasikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!