Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
köszi, bár a szöveg értelmezésével vannak gondok.
Nem azt kérdeztem, hogy jó pasi vagyok-e, csak annyit, hogy bejön-e az ilyen test.
fiúk válaszára nem vagyok kíváncsi.:)
süt a rosszindulat belőled.
Érdekes egy felfogásod van.
Mellesleg boxoló vagyok, szóval elég intenzíven sportolok, heti 3 küzdelmi, és 3 erőnléti/konditermi edzéssel.
És 182cm-hez 88 kiló, szóval azért mondom, hogy süt belőled a rosszindulat, vagy a keserűség, mert jó, azt mondod, hogy nem tetszik és mondasz egy érthető okot, ami valós. De azt mondani, hogy girhes..... Hát eléggé meglepő.
ma 04:33
Nem, nem azt mondtad, hogy nem jön be, hanem előtte sértegettél. És ez itt a nagy különbség.
Pl utolsó leírta, hogy nem jön be, elfogadom, ennyi. De ha elolvastad volna az előző kommentemet, kifejtettem, hogy nem arról van szó, hogy ami nem egyezik az én véleményemmel, azt nem fogadom el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!