Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek leszbikus a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek leszbikus a barátnőm?

Figyelt kérdés
A lényeg az h 17 éves lány vagyok és a barátnőm is 17 éves és neki még nem volt barátja és nem is az a lényeg de nekem van és néha olyan mintha féltékeny lenne és nagyon ki sajátit és nem csak akkor mikor barátom van hanem mindig és másokkal nem is kezdeményez nagyon kapcsolatot csak velem és néha furcsán viselkedik létezik h többet érezirántam ??
2011. máj. 1. 18:25
 1/3 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem lehet megállapítani,h az.Az inkább,h féltékeny,hisz már nemcsak vele foglalkozol,hanem a barátoddal is,és ez számára elég nehéz.

De hogyan érted azt h furcsán viselkedik?

2011. máj. 1. 18:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Csak furcsállom azt h nem csúnya lány és h nem is igazán érdeklik a fiúk és nagyon ragaszkodik hozzám néha már betegesen és ezt a körülöttem élők is meg figyelték...

Talán ebből következtetek arra h esetleg az csak még ő sem tudja magáról biztosan...Meg aztán egyszer ki próbáltuk a csókolózást(de ez csak egyszer volt) és mi van h ha neki az akkor bejött...de reménykedem h csak rosszul látom a helyzetett

2011. máj. 2. 10:35
 3/3 anonim ***** válasza:

ha ez 12-15 éves korban történt akkor semmi...ha idősebb vagy akkor már gyanús:)

csak azt tudom neked mondani hogy "de jó neked"

ahogy egy barátom mondaná hazamegyek kiverem azt lefekszem a ge*ibe XD (ha érted:p)

2011. okt. 26. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!