Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik azok a dolgok, amiktől a pasik teljesen oda vannak?
Hogy lehet elcsábítani egy pasit? Mik azok az apró trükkök? Lányok, ti mit szoktatok?Fiúk, rátok mi hat? 20 éves srácról lenne szó. Ne ilyen szexel kapcsolatos dolgokat írjatok, max csókig. Előre is köszi:
S.
"Sötétség, filmnézés, összebújás, ölelés, fogd a kezét, puszild meg néha." <-- ez így kerek-perec megvolt :)
Milyen szép dolgokat mondjak neki? nem mondhatom, hogy szeretem, mert nem járunk, csak barátok vagyunk egyenlőre.
Főzzön nekem valami finomat. :)
Meg ha letérdelnek elém és lehúzzák a sliccemet, az is elég rövid távon nagy hatást el tud érni. Bár sztem te nem erre gondoltál. :P
Tényleg nem a rövid távú csábításra gondoltam.. egy éjszakára simán megkaphatnám, de nekem nem annyira kell.
Ja és én sajna csak 168 cm vagyok, de ő sem magasabb 175nél :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!