Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg igaz, hogy a részeg csajokat könnyebben ágyba lehet vinni?
Igaz.
Csökkennek a gátlásai aztán benne van minden jóban.
Egyébként nem egy csaj ismerősöm van, aki olyan, hogy alapból nem feküdne le idegennel, de ha megiszik valamit akkor mindjárt kedvet kap.
Aztán ha dughatnéka van elmegy diszkóba, direkt megiszik valamit aztán cső.
De van olyan is, aki alapból nagy szende szűz,részegen meg bas*zatja magát mindenkivel.
hát, nem véletlenül mondják, hogy biztos lesz pár részeg csaj, akit meg lehet fektetni...
nem minden alkalommal, de szoktam inni hétvégén, ha buli van, de vagy a barátom is jön, de ha nem akkor sem ázok el annyira, hogy nem tudnám, hogy melyik is az én barátom..
Van igazság abban, amit írsz, de köztudott, hogy az alkohol oldja a gátlásokat, és ezért lehet, hogy vannak olyan lányok, akiket egy bulin így 'el lehet csábítani'. Ugyanez a megcsalásra is vonatkozik, csak ott abban igazad van, hogy amúgy is megtenné az illető, illetve ha meg nem is tenné, mert tudja hogy nem szabad, akkor is 'fejben' már megcsalta a párját.
Az van ilyenkor, hogy a vágyak meg a gátlástalanság (vagy csak a gátlások csökkenése) párosul, és ebből ez sül ki.
szerintem is így van!
Eddig a legtöbb csajnak akikkel csak szex volt, azoknak elég volt pár pohár pezsgő :)
És sokan azt mondták közülük h "ááá ők neem "
Volt rá példa, hogy totál atom részegen megcsókolt egy lány, de kb fél perc után már felfogtam, h mi is történik és lelöktem magamról.
Egyébként, ha nem lettem volna részeg hamarabb lököm le, így kellett kis idő, hogy reagáljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!