Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az h a csajok hisztizhetnek de fiúk nem használhatják ki h ők az erősebbek?!
A csajok folyamatosan hisztizhetnek az nem baj de ha a srác levág neki egy nevelő célzatú sallert h térjen már észhez és hagyja abba a baromságait akk az egész világ hörög. Ez miért van?
(Még 1x, nem arról beszélek, amikor alkoholista apuka elveri minden estre a feleségét, hanem kicsi, csak jelzésértékű "bántásról".)
18/F
"hisztis csajjal eleve nem kell összejönni"
Én még nem találkoztam olyannal aki egyáltalán nem volt hisztis...
"ha bántod azt, akit szeretsz, akkor igazából nem is szereted.."
Miért, a hiszti nem bántás? Csak a fizikai bántás bántás, a lelki nem?
Egyébként én is megengedném, hogy tarkón csapjon, ha barom vagyok :D
Akkor addig még lehiggad szépen hagyd magára, jobban fogja idegesíteni ,és magától fogja abba hagyni a hisztit!Főként ha rájön hogy a hiszti Téged hidegen hagy,és olyankor kerülöd a társaságát.
Engem egyszer üssön meg az akit szeretek, az volt az utolsó kézmozdulata hogy hozzám érhetett,akármennyire is szeretem,onnantól nem tudok úgy ránézni mint addig...
Abban igazad van, hogy ilyen csaj esetében csak ezt a módszert lehet alkalmazni, vagy esetleg azt hogy otthagyod.
De a pofon is csak átmenetileg oldja meg a problémát, egy idő után újra kezdi kiharcolni.
Én a helyedben inkább otthagynám, sz*arni kell egy jó nagyot az ilyen fejére.
Aki meg a "beszélgetéssel" jön, na látszik, hogy még életében nem volt igazán hisztis nője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!