Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A csajok miért olvasnak női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért olvasnak női magazinokat?

Figyelt kérdés
A fogorvosi váróban átpörgettem néhányat, tök hülyeségről írnak. (24f)
2011. ápr. 30. 23:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ja, és annál a fogorvosnál, ahova én járok, a váróban NatiGeo magazinon vannak kirakva... Szerintem ez nagyon függ az ott dolgozók személyiségétől.
2011. ápr. 30. 23:41
 12/18 napietus ***** válasza:
a Glamour meg egy reklámújság gyakorlatilag, pár bugyuta cikkel.
2011. ápr. 30. 23:41
 13/18 anonim ***** válasza:
Én nem olvasok ilyeneket. 19/L
2011. máj. 1. 00:14
 14/18 anonim ***** válasza:
51%
Látom, itt a kisebbséget képviselem, de én szeretem ezeket a magazinokat. Lehet lepontozni. :( Olyan jó egy randi előtt elolvasni a tippeket, kielemezni a barátnőmmel a legújabb ruhákat, stb... Tanulás után kifejezetten jólesik pl. egy Glamour. (Nekem az a kedvencem, a csomó ruha miatt!) Szerintem tök változatos, egy csomó hasznos dolgot olvashatunk benne. De egyvalamit szeretnék leszögezni: ezek a 'női magaziok' néven futó újságok főként az aktualitások meg a divat köré épülnek, ezekkel a témákkal foglalkoznak. De hogyha valakit ez teljesen hidegen hagy, mert más érdekli (pl. lovak), akkor olyan újságot fog venni. Attól még ő is teljes értékű nő, hogy nem 'női magazint' fog a kezében a metrón.
2011. máj. 1. 00:27
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja és 18/L.
2011. máj. 1. 00:28
 16/18 anonim ***** válasza:
17 éves vagyok és csak nevetni tudok ezeken az újságokon de ettől függetlenül órákig elvagyok egy újsággal főleg ha a barátaimmal olvasom :D
2011. máj. 1. 02:19
 17/18 Darcy01 ***** válasza:

szóval ezek az újságok az alacsony szellemi szintű nőknek íródtak (ez látszik a stíluson is, gyp). ki kell elégíteni ezt a réteget is.

Naaa..azért ne általánosítsuk. Én is szeretem ezeket az újságokat, nem vagyok előfizető, de időnként megveszek egyet-egyet. Nem állítom azt, hogy minden cikk jó, de azért azt sem lehet mondani, hogy csupa bugyuta dologról írnának. Egyáltalán nem tartom magamat alacsony szellemi szintű nőnek!!!

2011. máj. 1. 10:26
 18/18 A kérdező kommentje:
A nővérem szokott női magazinban olvasott tippek alapján fogyókúrázni, pedig oltári baromságokat írnak! Mondtam neki, hogy testépítő oldalakat nézzen inkább, mert köztudott, hogy a testépítők a legnagyobb fogyók (verseny előtt), de nem hallgatott rám, neki káposztaleves diéta meg a többi marhaság kell.
2011. máj. 1. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!