Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Milyen lányok tetszenek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen lányok tetszenek nektek?

Figyelt kérdés

17 évesen még nem volt komolyabb kapcsolatom..tudom tudom nem vagyok lemaradva semmiről, de olyan jó lenne már valakit szeretni. A fiúk csak a "tökéletes" lányokat szeretik? Olyanokat, akik külsőleg bár "jócsajok" (a fiúk szerint), belül pedig meg se közelítik a "jót",úgymond üresek??! Én ezt nem értem..

Nem tartom magamat csúnyának: 167 cm, 53 kg, szőkésbarna félhosszú haj, zöld szem. Könnyen barátkozom, valamennyi humorom is van:) És mégse jön el a herceg fehérlovon (persze nem szó szerint a herceg), vagy aki eljött már el is ment..

Várom a válaszokat!

2009. márc. 7. 19:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

5 percen belül két kérdésre is beírom, hogy nem, a fiúk nem a tökéletes lányra vágynak. Tökéletes lány csak azoknak van, akik az Amerikai Pite filmeken nőttek fel.

Én személy szerint utálom az üresfejű libákat.

Amit leírsz magadról azok alapján biztosan szép vagy. Fel a fejjel, legyen sok önbizalmad és ne várd a herceget, hanem keresd meg a tömegben, mert lehet, hogy nem lovon jön, hanem gyalog, és igy nem veszed észre rögtön a többi ember között :)

2009. márc. 7. 23:02
 12/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm az összes választ!!!:):)

Van rólam kép igen...csaak nem tudom hogy kéne ide berakni?!:D valaki?

2009. márc. 8. 14:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ott feltöltöd a képet, és kiírja a linket, azt átmásolod ide. Nem bonyolult :D

Amúgy én lány vagyok, csak segítek, bocs, a kérdésre sajna nem tudok válaszolni :)

2009. márc. 11. 17:41
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszi-köszi:) Remélem sikerülXD
2009. márc. 18. 20:02
 15/19 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

itt van 2 kép:) vélemény?(őszinte)

2009. márc. 18. 20:08
 16/19 anonim ***** válasza:
HEllo régi kérdés de válaszolhatok? :D Aranyos fejed van. Itt a képen olyan érdekes de élőben olyan átlagos lehecc :D
2009. okt. 24. 23:13
 17/19 anonim válasza:

Nekem nagyon szimpatikus vagy. Szertem az ilyen láynokat.

Ne agodj, ismerkedj többet barrátkozz többet.

2010. máj. 6. 20:38
 18/19 anonim ***** válasza:

Ne legyen beképzelt, legyen normális, meg ne legyen túlságosan kövér se, de túl sovány se, ennyi

Szerintem te lehet tetszenél :D

14 éves fiú vagyok

2016. febr. 29. 16:05
 19/19 anonim válasza:

Külsőre: alacsonyabb nálam

Èn 182 cm vagyok, alkatra vékony, de ne csont és bőr legyen. Hosszú hajú szeretem, ha egy lánynak ki van egyenesítve a haja.

Belsőleg: kedves, vidám, megbízható, őszinte, lehessen vele mindenről beszélni, legyen humora, ne cigizzen.

2020. máj. 17. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!