Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen lányok tetszenek nektek?
17 évesen még nem volt komolyabb kapcsolatom..tudom tudom nem vagyok lemaradva semmiről, de olyan jó lenne már valakit szeretni. A fiúk csak a "tökéletes" lányokat szeretik? Olyanokat, akik külsőleg bár "jócsajok" (a fiúk szerint), belül pedig meg se közelítik a "jót",úgymond üresek??! Én ezt nem értem..
Nem tartom magamat csúnyának: 167 cm, 53 kg, szőkésbarna félhosszú haj, zöld szem. Könnyen barátkozom, valamennyi humorom is van:) És mégse jön el a herceg fehérlovon (persze nem szó szerint a herceg), vagy aki eljött már el is ment..
Várom a válaszokat!
En 14\eves vagyok,es,nekem is zold a szeme,53kg,167cm:)Mar 2 eve egyutt vagyunk,en pedig nem gondoltam hogy ilyen gyors fog jonni:)Meglatod akkor fog jonni,mikor ra se gondolsz...Udw:)
Egy szerelmes lany:)
amiket leírtál kb,.
legyen sportos, de ne legyen csont és bőr,..
legyen szép barátságos arca, de ne csak sminkkel, utálom a mű nőket és azokat akik mindenképpen feltűnést keresik (kúrvák)
legyen nyitott mindenre , de azért legyen némileg visszafogott, ismerje a mindent csak határral kifejezést, (szex nincs benne) de ne legyen az a fő,..
alkalmazkodjon hozzám és én is hozzá, legyen aranyos, okos, de ne túl naív, legyen tájékozott de ne könyvmoly.
én 185 centi vagyok tehát magasság min 165- 180
súly max 50-80
hajszín csak fekete ne,.
szemszín, --
ne legyen trehány, és legyenek céljai az életével.
NE CIGIZZEN !!
Én kifejezetten visszataszítónak találom az ilyen jócsaj-féleségeket. Vannak nagyon durvák, akik lassan már predátorrá alakítják magukat. :-D
Ha én meglátok egy lányt, és azt mondom, hogy hmmm, ez már valami (nyilván csak a külső alapján mondhatom ezt, hisz nem ismerem), akkor valószínűleg ezek játszanak döntő szerepet:
- Legyen természetes (na nem, nem azt mondom, hogy semmi smink, meg ilyesmik, csak... Mindent mértékkel. Amire a normálisabb ember tényleg azt mondja, hogy szép).
- Alkatra, hm, ne túl vékony, ergo nem a csontjait szeretném látni. Mivel nem nagyon rajongok a ducibb nőkért, izé, az ilyen 53 stb. körüli testalkat nekem megfelelő.
Magasság: lehetőleg a testsúllyal arányos méret, a nálam magasabb lányok kicsit kiábrándítanak (180), de erre is csak annyi, 160-170 között. :)
Öltözködés: ebben nem vagyok otthon, igazából nem tudom szavakba önteni, mi az, ami befolyásolja nálam a nemtetsző-rendszeremet, ha az öltözködést nézem. Ha két kategóriába lehetne sorolni, van a normális, és van a k*rvás ruha, na. Én az elsőt választanám. De ehhez nagyban hozzájárul az illető stílusa is, nyilván.
Stílus: igazából, ha a fentiek illenek a lányra, tőlem bármilyen stílust követhet. Az öngyilkolós fajtát mondjuk nem nagyon kedvelném. :)
Hajszín / szemszín: amit kifejezetten nem szeretek, az a szőke. Fekete még elmegy. A vöröses/barnás, na én azért már rajongok. És ha ehhez a hajszínhez párosul a zöld szem, na ott már valaminek történnie kell, heh.
Belső tulajdonságokat tekintve, nem sok időt pazarolnék a buta nőkre. Bár ki állítaná magáról, hogy buta? A beszédstílusából, mondandójából hál'istennek magamtól is rájövök. Bármilyen kiábrándító, de én nem kezdeményeznék olyan lánnyal, aki az átlagnál kicsit is butább, valamint tudom róla, hogy a leghosszabb párkapcsolata durván 2 hétig tartott... Még jobb, ha látom mondjuk egy írását. Hogy áll a magyar helyesírással, értelmes mondatokat alkot, stb. Ebből már minimálisan tudok következtetni. És az nem hátrány, ha szorul bele némi humorérzék is, de azt is mértékkel, az már idegesítő, ha mindenen röhög az illető, volt már dolgom olyasvalakivel.
Az én ideálom durván ilyen, ez nem azt jelenti, hogy rá se nézek másokra, csak ez a gyenge pontom. Kicsit buszmegállóban-állós-szaga van, épp ezért is írtam kicsit többet a külsőről. De a belső legalább annyira fontos nekem (na ja, persze, mindenki ezt mondja, mégis elkelnek a legbutább nők, ha csak egy éjszakára, akkor is).
Hát durván ennyi. /pr/
Igen, jó pár dolgot kihagytam, nem is akartam kisregényt írni. Legyen visszafogottabb típus, normálisabb, stb.
Nehogy azt mondjátok, hogy én az Egyetlen Tökéletes Nőt keresem...!
Legyen széparcú, legyen kedves!
Ha tetszem neki/szeret engem, mutassa ki!
Ne legyen nagyon vékony, de kövér sem.
Ne ítéljen el a zenei stílusom miatt!
Ne igyon alkoholt(néha belefér), NE cigizzen!
És a legfontosabb: ÁPOLTSÁG!
15/F
A válasz megírásának időpontja: ma 20:49-nak üzenem:
Nem, nem, pontosan ezt akartam elkerülni... Konkrétan van egy lány, aki nekem nagyon tetszik, külsőre, belsőre. És nehéz róla úgy véleményt alkotni, hogy ne csak a jó dolgokat írjam róla.
Összefoglalnám megint: külsőre nekem lehet egy tökéletes alkatú, gyönyörű arcú stb. szőke lány, ha egyszer nem jön be, mert pont a barnás/vöröses típust kedvelem.
Amiket írtam, nyilván kihagytam, hogy dohányzik-e, jobb, ha nem, ha meg igen, nem tudok mit tenni. Legyen humorérzéke, vagy legalábbis az enyémet értékelje. :)
Mivel a kérdés az volt, kinek milyen lányok tetszenek, nem csoda, hogy mindenki a tökéletes nőt keresi. Amit mondtál, szerintem így nem igaz. Mert csak számomra tökéletes, lehet, hogy ez a típus neked pont be se jön. Ha meg pontosan így értetted, akkor a mondat másik fele jöhet: hát ja, elég valószínű, hogy pont más nőt fogok ki a jövőben, senki nem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!