Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddő vagyok? Fertőzésem van?
3 éve együtt vagyok a barátommal, aki nekem az első volt. Már nagyon régóta barna bűzös folyásom van, de néha csak sima fehér folyásom van. Akkor most van valami betegségem? Nőgyógyásznál még sosem voltam, de tervezem.
Lehetséges hogy a barna folyástól meddő lehetek?
Már szinte 3 éve nem védekezünk a barátommal, csak "időben kiveszi"
Több helyen olvastam, hogy teherbe lehet esni az előnedvtől, de sokan pedig azt mondják, hogy az csak síkosításra szolgál!
Már ne haragudj, de undorító, amiket leírtál. Bűzös folyás, és közben nemi életet élsz????
Azonnal menj el nőgyógyászhoz! (Már hamarabb kellett volna.)
Itt senki nem fogja tudni megállapítani, hogy mi a bajod, és hogy meddő vagy-e.
Te atttyavilág, ez most komoly?
Ha egy lánynak megjön a menstruációja először, már onnantól kezdve ajánlatos évente egyszer legalább ellátogatni a nőgyógyászhoz. Te meg már régen szexuális életet élsz, és még így sem mentél el. Azért nem kell levonni ilyen hülye következtetést, hogy meddő vagy.-.-
Viszont valami fertőzésed van, az 100 százalék. A nődoki majd ad rá gyógyszert, kivizsgál rendesen. Majd a barátodnak is biztos ír föl gyógyszert, így neki is kezelnie kell majd magát.
Az meg csak ráadás, hogy nem is védekeztek....de erre inkább nem is mondok semmit.
Gondoltam már rá, és anyámnak is mondtam hogy jöjjön el velem, de nem akar. Sőt ő nem is jár nőgyógyászhoz. Nekem pedig gátlásaim vannak (félek) mégis csak egy idegen matat stb... na meg ki vagyok pattogva "ott" és az eléggé gáz nem?
A védekezést nézve nagyon hamar kiveszi, és ő folytatja magának tovább...
A védekezést nem csak arra találták ki hogy elkerűld a nem kívánt trehességet, hanem a fertőzések és nemi betegségek továbbadásának a megakadályozására is!
Itt a baj, hogy anyukád sem jár és még elkísérni sem akar!
:S
Mitől pattogsz ki, a borotvától?
Fent vagy lent?
Ha a borotvától, egyszerű a megoldás, ne borotváld!
Egy hetes szőrrel meg igazán elmehetsz, addigra úgyis begyógyúlnaka kipattogások!
Az, hogy kiveszi időben, egyáltalán nem garantálja, hogy egyszer nem leszel terhes. Ez egyáltalán nem védekezés.
A barátnőm jövő hónapban szüli a gyerekét elég fiatalon. 4 évig úgy "védekezett", ahogy ti, és most jött nekik össze. Szóval nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon hülyeséget csináltok!
Édes f.szom. Csak gratulálni tudok. BARNA BŰZÖS FOLYÁSOD VAN RÉGÓTA, és b.szol elmenni nőgyógyászhoz?
1. Miután az első menstruációd megjött, illik elmenni évente legalább egyszer. Tudod, rákszűrés meg hasonlók. Remélem azért erről hallottál.
2. Folyás...ha bajod van, akkor a barátodnak is van, mivel leírtad, hogy megszakítással "védekeztek".
3. A megszakítás nem védekezés.
4. A nőgyógyász nem matat, hanem vizsgál. Elárulom, hogy naponta sok sok p.uncit lát, nem a tied lesz az első, valószínűleg nem is az utolsó.
Abszolút nem gáz, hogy ki van pattogva, hidd el, sok félét látott már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!