Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mennyire jönnek be a gitáros srácok?
Figyelt kérdés
Miért vannak annyira oda érte, és mi kell még mellé személyiségén kívül h bejöjjön ?:)2011. ápr. 29. 23:12
1/10 anonim válasza:
részlet kérdés. nekem volt gitáros barátom, igaz még csak akkor tanult gitáron játszani. nem voltunk sokáig együtt, de ehhez a gitárnak semmi köze. ez így hülyeség.
3/10 anonim válasza:
Ez csak egy rajz, nincs olyan hogy gitáros srác, az egy hobbi. A ping-pong is egy hobbi, azért nem lesz jobb egy pasi, mert hetente 2 délutánt ping-ponggal tölt.
4/10 anonim válasza:
hát valamilyen szinten első ránézésre azért sokkal vonzóbb ha egy pasi játszik egy gitáron és tépi a húrokat,főleg ha ezt még megyőzően is csinálja,mintha értene az egészhez. persze egy kapcsolat lényege nem ezen fog múlni, de biztosan nagyon imponálóan hat egy lány számára...vagyis igen rám is nagyon : D
16/L
5/10 anonim válasza:
Csak akkor jön be a lányoknak, ha jóképű. Én hiába gitározok, nem jövök be senkinek, mert ronda a pofám :P
6/10 anonim válasza:
Nah... szerintem ezt így nem jól fogod fel. Ne azért gitározz mert az vonzóvá tesz. Van amikor igen, van amikor nem. Én gitározok már jó 4-5 éve és igazából szarok rá h ez mennyire vonzza a csajokat. Irónikus viszont, hogy sok olyan embert ismerek aki egy kis nyomorék műmájer gyökér, tud 4-5 akkordot oszt kész és rajonganak érte. Én speciel metálzenét játszok (malmsteen hogy legyen hova tenni) Viszonylag otthon mozgok az elméletben és szépen játszok. És szerinted ki értékeli?...
7/10 anonim válasza:
Igen, kicsit vonzóvá tesz, de ez nem elég. :)
8/10 A kérdező kommentje:
3 éve gitározom, 8hónap bass, igazából sosem azért gitároztam vagy vettem elő a gitárt h rajoljak vagy hasonló, egyszerűen szeretek és szeretnék vele vmit elérni, célt :D csak kiváncsiság volt :)
2011. ápr. 30. 11:26
9/10 A kérdező kommentje:
+inkább rockosabbakat játszom, rock/rnr/hard rock/metal én is :)
2011. ápr. 30. 11:27
10/10 anonim válasza:
Én anno egy tök szép lány ismerősömmel jöttem össze azzal, hogy kimentem hozzá tanítgatni gitározni és iszogatni. Amúgy teljesen hidegen hagyja mindet szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!