Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Anonim oldalon mindenki könnyen fikázik, szerintem ha élőben meglátnák ezt a lányt ugyanebben a ruhában, igy ahogy van, csak csorgatnák utána a nyálukat, de csak álmodozhatnak ilyen kinézetű lányokról..."
- Akkor hogyan magyarázod azt, hogy sokszor magasan pontoznak belinkelt lányokat? Tényleg olyan hihetetlen, hogy egy ilyen nő főleg a divattervezőknek kell, nem az átlag férfiaknak? Nem magadból kellene kiindulnod.
"Akkor hogyan magyarázod azt, hogy sokszor magasan pontoznak belinkelt lányokat? Tényleg olyan hihetetlen, hogy egy ilyen nő főleg a divattervezőknek kell, nem az átlag férfiaknak? Nem magadból kellene kiindulnod."
Már leirtam.Akinek nem inge...
Pedig igaza van. Az is tipikusan magyar, hogy amit nem kaphatunk meg, azt a föld alá gyalázzuk, mintha az nekünk alantas lenne.
De ha 100 facér férfihoz odamenne ez a nő, és randira hívná őket, el sem akarnák hinni a meglepődéstől, annyira örülnének. Ez a hideg, "úgyse kellesz" stílus annyira átlátszó.
Nekem tetszik, az arcával sincs semmi bajom. 9/10 Lehetne kicsit sportosabb esetleg, nem ennyire vékony.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!