Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ez a lány 10-es skálán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ez a lány 10-es skálán mennyire jön be nektek?

Figyelt kérdés
[link]
2011. ápr. 29. 14:41
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Kétféle válasz létezik:

1., a GYK-n: 5-ös, nem kellene.

2., amikor a csaj éppen bekapja a farkam, 10/10.

2011. ápr. 29. 15:02
 12/37 anonim válasza:
pff ti fiúk ha már nincs melle akk nem kell :S :S
2011. ápr. 29. 15:04
 13/37 anonim ***** válasza:

"pff ti fiúk ha már nincs melle akk nem kell :S :S"

- Ketten említették a mell hiányát...

2011. ápr. 29. 15:05
 14/37 A kérdező kommentje:

Olyan alkatom van mint neki, sőt még a magasságunk is egyezik.

Hát ezen a mellen én is kiakadtam most. Most akkor műtessem meg, mert kicsi? -.- Soha! Sőt nekem tetszik, ha lehetne se akarnék nagyobbat.

2011. ápr. 29. 15:06
 15/37 anonim ***** válasza:
Nem a melle itt a gond.. az arcnál bukik az egész, olyan rideg németes az egész csaj.
2011. ápr. 29. 15:09
 16/37 anonim ***** válasza:
Nekem sincs nagy mellem, sőt, elég vékony vagyok. Nincs is barátom, lehet ezért. De nem tudok mit tenni ellene, majd lesz olyan, akinek megfelel :) A többi pasi meg le van ejtve. Annyian hangoztatják, hogy így, meg úgy nem számít a mell, meg milyen az alkat. Mégse kell a túl sovány, mégse kell a túl kövér. Nem lehet mindenki szuperszexi.
2011. ápr. 29. 15:09
 17/37 anonim ***** válasza:
Röhej, hogy a csajok leragadtak annál, hogy kicsi a melle, miközben ezt csupán ketten említették... és pl. engem nem is érdekelne. Az már inkább, hogy a csípője, amit látok, kevés, az arca meg egyrészt kislányos, másrészt egyszerűen olyan semmi.
2011. ápr. 29. 15:11
 18/37 A kérdező kommentje:
Ja, hogy az arc a gond? Ruslana Korshunova - googleban talán jobb képeket lehet találni.
2011. ápr. 29. 15:12
 19/37 anonim ***** válasza:

Ne misztifikáljátok túl ezt a mell dolgot, mert nem igaz.

Persze, sokan mondják azt, hogy csak a nagy mellekre buknak, aztán mégis olyan nőket választanak, akiknek egyáltalán nincs nagy mellük, sőt. Akkor miért mondják ezt? Amiért a nők azt, hogy kisportolt testű pasit keresnek. Az csak ideál, aminek köze nincs a valósághoz. Jó lenne, de nem kötelező. Szóval nyugi, a kis mell is jó mell.

2011. ápr. 29. 15:12
 20/37 anonim ***** válasza:
Szeritem gyönyörű lány, pont az esetem. Őt nem nevezném csontosnak, ahoz képest , hogy modell, nem is olyan sovány.
2011. ápr. 29. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!