Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a családom előtt lehetek átlátszó fehérneműben?
Figyelt kérdés
Nálunk reggelente gyakori, hogy csak bugyi-melltartóban vagyunk konyhában, ebédlőben. Anyu is szeret így lenni meg a húgom is. Nem rég vettem néhány átlátszó szexi bugyit meg melltartót, és nem tudom, hogy mit szólna a család ha abban ülnék le reggelizni. Szerintetek?2011. ápr. 29. 10:28
12/16 anonim válasza:
Mi is reggelente csak bugyiban vagyunk.
Egymás előtt öltözünk.Igaz most hogy jói dő van nem hordok bugyit,így csak egy póló van rajtam reggelinél.
14L
13/16 anonim válasza:
utolsó: xDDDD
Ez a családodtól függ. Valamennyire nálunk is "megszokott" a fehérneműben mászkálás, apa és öcskös boxerben szoktak mászkálni, én max. egy (normál)bugyi+póló kombó:D Anya szintúgy. Szóval nálunk elég fura lenne, ha úgy mennék ki reggelizni, hogy full fehérnemű, ami ráadásul átlátszik, de ezt te tudhatod, te élsz a családoddal:D
14/16 anonim válasza:
miért furcsa a család előtt bugyiba és melltartóba lenni? a strandon idegenek előtt vagytok abba, annyi különbséggel, hogy azt bikininek hívjátok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!