Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most csak színjáték vagy igaz?
Figyelt kérdés
van egy fiú aki nagyon nagyon tetszik (már tudja). amikor mentek a tesi terembe a barátnőm szerint rám köszönt és mellette mentem el de ezt nem vettem észre és utána meg azt is hallotta hogy ezt mondta "ez még köszönni sem tud?" most nem tudom hogy rá írja a facebook-on vagy hagyjam.?
csak azt akarta hogy bedöljek neki vagy tényleg kedvel.....??!!
és van az osztályában egy fiú aki elvileg szerelmes belém és mindig köszön nekem, én is vissza köszönök neki
és ezzel lehet hogy őt féltékennyé tudom tenni "őt"
az lenne a kérdésem hogy facebook-on most rá írjak (bocsánatot kérni)vagy ne?
2011. ápr. 28. 20:35
1/3 KlenDie válasza:
dehogy kérsz bocsánatot hülye lennél azért mond ilyeneket mert kedvel hidd el menő akar lenni aszthiszi ő a Jani mert tetszik 1 lánynak ha meg nem kedvel hanem alapállásbol ilyen bunkó akkor meg ne foglalkozz vele
2/3 anonim válasza:
A kis kandúr szerintem általad fényezi a népszerűségét,
ne törődj vele ha kelessz neki oda fog menni hozzád ismerkedni. Neked csak türelmesen kell várnod.
3/3 valaki a tömegből válasza:
Szerintem legyen benned anyi tartás hogy ne esedezz a bocsánatáért, csak azért mert nem köszöntél vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!