Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kaphatók könnyen bizonyos nők?
Nem mintha baj lenne, félre ne értsetek, imádom ha küzdeni kell valakiért.Csak kíváncsi vagyok, hogy a nehezebben ágyba vihető nők mit éreznek, ami miatt tartják magukat?
Megalázó nekik?Vagy félnek attól hogy ribancnak nézik őket?
"A nők"
Egy újabb remek sztereotípia.
Nem nőkről van szó, hanem általában emberekről. Mert nem minden férfit lehet könnyen ágyba vinni.
Amúgy meg tudod, hogy miért? Mert vagyunk olyan emberek, akik úgy gondoljuk, hogy fontos a szerelem, vagy valamiféle egyedi érzés a szeretkezéshez. Na, ezért.
A nővel meg tisztázd, hogy mit is akarsz tőle: szeretni vagy csak dugni őt.
én azért mert mindigis kizárólag komoly, tartalmas kapcsolatot szerettem volna
szerintem a szex a szerelem megkoronázása, kiteljesedése, ami a lehető legjobban egymáshot tud láncolni és közelhozni két embert, úgyhogy én ezt csakis olyannal vállalnám, akit őszintén szeretek
ha testi vágyaim vannak, bármikor tudok maszturbálni, nincs nekem arra szükségem, hogy valami pasi jól "megtömködjön"
meg még annyi, hogy én csak olyan pasival jönnék össze, akinek komolyan kellek, és látom is rajta, plusz én is viszonozni tudom az érzéseit, mert szerintem a szerelem nem játék, és itt lehet a legkönnyebben megbántani, megsérteni másokat
nagyon rossz ám ha valakivel játszanak, összetörik a szívét
Vagy nem találkoztak még olyan palival, ki be tudta volna igazán őket indítani.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!