Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért reagált így? Esetleg akarna Ő is többet? Mit tegyek? Hagyjam?
Figyelt kérdés
Megtettem... A reggeli kérdező wagyok. Megmondtam, hogy nem szereték többet találkozni, ő teljesen komoly és higgadt maradt. Elmondta, ő nem szalad egy lány után sem, majd jön más. Aztán megkérdezte nem-e akarok valamit mondani. Én csak össze vissza tudtambeszélni. :-S
Aztán mondta, hogy valami van,csak nem merem elmondani. Hogy szerelmes vagyok... Én nem tudtam mit mondjak,hova nézzek... Aztán mondtam,nem. Aztán még beszéltünk,de a mostani viselkedése más volt. És amielőtt eljöttem, megkérdeztem, ha elmondanám, amit nem akarok, változtatna a véleményén? (Mindegy neki, hogy találkozunk e wagy sem, egy lány se érdekli) azt mondta, igen,lehet. Most mi legyen?
2011. ápr. 28. 18:22
1/7 anonim válasza:
én meg nem a reggeli válaszoló Vagyok. Tanulj meg írni, bitch
4/7 A kérdező kommentje:
Tudok írni, bocsi. Akkor nem....
2011. ápr. 28. 18:28
5/7 A kérdező kommentje:
Mindegy
2011. ápr. 28. 18:29
6/7 TOMAtm válasza:
szard le.nyomi kis f*sz akit te 100% h nem érdekelsz,és ha találkoztok csak megd*gni akar semmi többet.azmeg miaz már h egy lány se érdekli?!?! meleg vagy mi?
7/7 A kérdező kommentje:
Értem. Kifejezetten hetero. :-)
2011. ápr. 28. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!