Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én csak kirakati baba vagyok, vagy mi?
Ezt én is sokáig éreztem, az önbizalomhiány biztos jele:)
majd elmúlik
ahogy mondod kérdező
úgyhogy amit tenni lehet:
találsz valamit magadon, amivel nagyon elégedetlen vagy, és lehet rajta változtatni (tehát mellméret nem jöhet szóba)
legjobb szerintem az alak amúgy
tornával és/vagy étrenddel (ha alakról van szó) változtatsz rajta
megnézed a tükörben nehéz munkád gyümölcsét miközben felveszel egy olyan rucit ami korábban nem állt volna jól, de most totál jól áll
nagyot mosolyogsz, boldog és elégedett vagy, mert jól nézel ki, és a kisugárzásod is ezt fogja tükrözni
ezt amúgy nem csak alakkal lehet eljátszani, hanem mondjuk problémás hajjal, bőrrel, vagy ha mondjuk sminkelni nem merted magad, akkor utánanézel hogy kell jól, megtanulod és kipróbálod, stb, legyél kreatív
nekem bevállt ;) leadtam 10 kgt, jól éreztem magam a bőrömben, és sznte rögtön lett is pasim :D (kilók leadásának 3/4edénél ismertem meg)
02:47
Köszönöm a válaszod (meg persze az előző válaszolókét is):)
Az alakommal tényleg nem vagyok teljesen megelégedve, most kezdtem el tornázni is stb. Viszont asszem nekem elég lesz 3-4 kb mínusz is, az meg ugye nem olyan látványos
szerintem az elég látványos, ha valami olyanból, ami neked nem tetszik, olyan lesz, amivel meg vagy elégedve ;)
ha meg meg s dolgozol érte, csak annál jobb érzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!