Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok miért vagytok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért vagytok ilyen gonoszak?

Figyelt kérdés
Nemrég az egyik ismerősöm közzétett facebookon egy print sdreenelt képet, ahol egy srác ráírt, hogy képről bejön neki, és hogy szeretné őt megismerni. A csaj porig alázta szegény gyereket szóban, és ha ez nem lenne elég, kinagyított róla egy képet, közben lent olvasható a beszélgetés, a képernyőt lementette, és feltöltötte az albumába, ahol mindenki megcsodálhatja. Közben a többi ismerőse lájkolja, és szintén lealázó, gúnyolódó hozzászólásokat írnak. Kérdem én mire volt ez jó? Hogy a srác örökre megutálja a lányokat és magányos legyen egész életében? Lányok! Miért csináljátok ezt??!
2011. ápr. 27. 21:26
1 2 3
 11/21 Gorrcsi válasza:
hát ja legalább rá jött a srác hogy szart se ér a csaj ha nemtudta korrekt módon le rázni majd talál valakit nem hinném hogy ettől komoly bajai lennének egy két év és el is felejti ,szerintem mindenkit aláztak már le emberek több előtt mégis túlélte ,ami nem öl meg az megerősít nem?
2011. ápr. 27. 21:53
 12/21 anonim ***** válasza:
2 szem közt?:O skizofrén? XD
2011. ápr. 27. 21:57
 13/21 valaki a tömegből ***** válasza:
Remélem majd az élet viszadja neki kamatostúl. De azért szerintem sem minden lány ilyen, te is bztosan ismersz olyanokat akik nem tennének ilyesmit.
2011. ápr. 27. 21:57
 14/21 .Daniel. ***** válasza:
Sajnos el kell fogadni hogy az ilyen 14-19 éves pi*ák tudnak lenni a legdögebbek. Menő lotyónak kell lenni a lotyó barátnők előtt. Sajnos náluk így megy. Max annyit tehetsz hogy lesza*rod.
2011. ápr. 27. 22:05
 15/21 anonim ***** válasza:
57%

Azért az ilyen lányok kivételelt képezhetnének a "nőt ne üss meg" - szabály alól, és ha többet nem is, egy istenes pofont azért megérdemelne.

Mondjuk azt a bizonyos pofont az apjától kellett volna megkapnia, még évekkel ezelőtt....látszik a nevelés hiánya.

2011. ápr. 27. 22:07
 16/21 anonim ***** válasza:

miért kell egy képre írogatni azt, hogy "jaj de bejön" meg ilyenek...

ettől függetlenül, nem kell ilyeneket kirakni de azért nem csak ő a hibás

2011. ápr. 27. 22:37
 17/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Nyugi, nem minden lány ilyen. Sajnos azonban én is észrevettem, hogy a mai 14-18 éves lányok jó része (NEM MINDEGYIK!) eszméletlenül el van szállva magától. Unokahúgom 15, szóval eléggé képben vagyok, mekkora parasztok a mai lányok. Ez van sajnos.

Kerülni kell a h.ülye p.icsákat, nem csak a külsőségekre kell rámenni.

2011. ápr. 27. 22:48
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
Ezért nem szabad a f.szbukon ismerkedni, mert mint a fenti példa is prezentálja a szép külső rothadó belsőt takar. Hogy miért csinálta? Azért, mert feltehetőleg egy éretlen kis ribanc, aki van, vagy 15 éves és a saját, szánalmas, nyomorult unalmas életét úgy próbálja meg érdekessé tenni, hogy egész nap az előtt a szar előtt lóg. Az meg külön öröm neki, hogy így aláz le valakit, bár szerintem ezzel önmagát minősíti. Az ismerősei szintén hasonlóak lehetnek, hogy ezen élvezkednek. Sok hülye, degenerált, elbaszott, szánalmas, emberi hulladékok, akik arra sem méltóak, hogy az ember szóba álljon velük. Az a pozitív az egészben, hogy a srác rájött, hogy milyen kis felszínes, k.rva a csaj és nem fordult komolyra a dolog és legközelebb nem így akar felszedni valakit. Szedje össze magát és alázza meg ő is. Használja a saját fegyverét ellene, bár ha értelmes akkor nem alacsonyodik le erre a szintre és hagyja a francba.
2011. ápr. 28. 03:25
 19/21 anonim ***** válasza:

A skorpió és a béka

A skorpió át akar jutni a folyón, megkéri a békát hogy vigye át.

- Nem bízok meg benned, hiszen skorpió vagy.

- De megbízhatsz bennem. – mondja és felugrik a béka hátára.

Fél úton járva azonban a skorpió megcsípi a békát. A béka ránéz:

Ezt, meg miért csináltad? Most mind a ketten meghalunk! – a skorpió azt mondja:

- Nem tehetek róla, skorpió vagyok.

na valyon ki a béka és ki a skorpió?

2011. ápr. 28. 07:21
 20/21 anonim ***** válasza:

így jár, aki felteszi mind a 6000 fotóját a netre.

így jár, aki kiszolgáltat magáról MINDEN adatot a neten.

a facebook egy adatlopó oldal, arra jó, hogy minél többekről minél többet megtudj, egyenes út akár a személyazonosság-csaláshoz, korunk egyik legmenőbb bűnözési módja. végén egyszercsak kaptok egy levelet az általatok soha fel nem vett hitel törlesztőrészleteiről....

2011. ápr. 30. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!