Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik haveromnak megmutattam a mellemet és megengedtem neki hogy megfogja? Ku. Va vagyok szerintetek? 14/L
Figyelt kérdés
2011. ápr. 27. 16:49
11/17 anonim válasza:
nem, egyértelműen nem vagy az. de ismered a tiniket nem?? már azon kiakadnak, ha szerelmes vagy egy fiúba, akinek van barátnője!! már akkor k*rvázni kezdenek!! akkor, szted igy? =//
12/17 anonim válasza:
A prosti is ember csak éjszaka rendel, odateszi magát keményen. :D
13/17 anonim válasza:
17:19-nek 10000000%-ban igaza van
14/17 anonim válasza:
Én meg a barátnőm 5-6-ig a legjobbak voltunk, a fiúk mindenkit fogdostak csak minket nem... mert ismertek engem. Aztán ezzel a lánnyal eltávolodtunk, ráadásul neki nagy melle van, és 8.ban (MOST) az egész iskola őt csúfolja, és a legnagyobb ribinek tartja... és sajnos igazuk is van, mert kiverte és leszopta azt a kér fiút akik ráadásul még testvérek is... més nem 1x + az egész osztály őt fogdossa, benyúlnak mindenhová... és ez már megszokott.... :S én sajnálom, hogy ilyen barátnőm lett...
15/17 anonim válasza:
Hát ha még ku.rva nem is, de riban.c már biztosan. :) Már csak egy lépés.. és gratulálok
16/17 anonim válasza:
áh nem...manapság ez a jellemző a 13-15 éves lányoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!