Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtegyem neki, amit kér?
Megismerkedtem egy fiúval a neten keresztül. 17 éves és még szűz, nagyon szexre éhes. Felajánlotta, hogy veszítsük el együtt a szüzességünket, erre azt mondtam, hogy nem. Megértette.
Most pedig azt kéri, hogy küldjek magamról egy meztelen! képet. Küldtem egy ruhásat, azt mondta, hogy neki meztelen kell és csak rólam, senki másról. Kérdeztem, hogy miért pont rólam. Azt mondta, hogy be van rám gerjedve.
Végül nagy nehezen felajánlottam egy bikinis képet, azt mondta olyan láthat a strandon, neki meztelenre van szüksége. És végül ennyire jutottunk.
Kb. már 1,5 órája ezzel nyaggat, hogy neki nagyon kell egy meztelen kép rólam. Mondtam már neki, hogy nem vagyok olyan nagyon csinos, meg szép. De szerinte ez csak kifogás, és kéri tovább a képet.
Mondtam, hogy keressen a neten meztelen nőkről képet, de erre azt felelte, hogy neki csakis rólam kell, mert rám van gerjedve.
Ti küldenétek magatokról meztelen képet?
Nagyon hülye lennék, ha ezt megtenném?
Mi erről az egész dologról a véleményetek?
Én 14/L Ő 17/F
Ezért nem kell a neten ismerkedni...
Neked meg legyen már eszed, kislány!!
Első szóra, némi nyaggatásra, képes vagy egy vadidegennek meztelen képet küldeni???
Pfff...
A helyedben küldenék neki egyet egy kövér, idős nőről, és bevallanám, hogy valójában az vagyok én, és csak a fiatal, szűz, 17 éves husikájára voltam kíváncsi.
Visszanyalna a fagyi. :D
A pedofil nem 14 évesekre hajt, hanem 7 évesekre.
A bikinis képet én is megkaphatom? :D
törvényesnek törvényes, de nem egészséges
efebofílíának hívják, olvass utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!