Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találok olyan oldalt itt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok olyan oldalt itt a neten, ahol megcsalt nök beszélgethetnek? Ha lehet olyan legyen, akik bosszút akarnak utána a párjuknak okozni!

Figyelt kérdés
2009. márc. 6. 14:31
 1/9 anonim ***** válasza:
44%

Ne akarj bosszút állni, mivel a bosszúállás negatív gondolatai negatív energiát gerjesztenek, és saját magadra fognak visszaszállni.

Úgy tudsz a legjobban "bosszút állni", ha elengeded a pasast, láthatóan és ténylegesen is jól érzed Magad, programokat szervezel Magadnak és élvezed az életet. Hidd el nekem, ennél jobb bosszú nincs, mint hogy a hűtlen férfi látja: nélküle is boldog vagy!

2009. márc. 6. 14:52
 2/9 A kérdező kommentje:
De mi együtt vagyunk.Csak én megszeretném neki azt boszulni amit csinált.Van ilyen oldal?
2009. márc. 6. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

ha mindenképp meg akarod bosszulni, akkor hazudd azt, hogy te is megcsaltad... vagy ha nem hiszi el, akkor kérd meg egy fiú ismerősödet, hogy sétáljon veled kézenfogva vagy valami ilyesmi, amikor ő is látja vagy ha együtt éltek, akkor zuhanyozzon le nálatok pont akkor, amikor a barátod hazajön

ezzel bosszút állsz rajta és nem csalod meg :P

2009. márc. 6. 15:30
 4/9 anonim ***** válasza:
8%
Remélem nincs ilyen oldal a neten. Szánalmas vagy.
2009. márc. 6. 15:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Az a nagy büdös helyzet, ha úgy bosszulod meg, ahogy az előttem szóló leírta, még te szívhatod meg. A pasik nagyon önérzetesek tudnak lenni.

A másik dolog, ha elfogadtad, h ez történt, és vele maradtál, akkor ne akarj bosszút állni. Vagy elfogadtad, vagy nem. Ha nem akkor dobd a francba, magadnak is gondot okozol.

2009. márc. 6. 20:43
 6/9 anonim ***** válasza:
30%

Hagyd már a fenébe azt a bosszú dolgot, nem érted, hogy saját magadnak ártasz vele?

Menj külön tőle ha ennyire szar az egész.

2009. márc. 6. 20:58
 7/9 A kérdező kommentje:
De szeretem,és szeretném szenvedni látni kicsit!megérdemli.
2009. márc. 6. 21:19
 8/9 anonim ***** válasza:
50%

"De szeretem,és szeretném szenvedni látni kicsit!megérdemli."

OFF :

Hát valahogy nem értelek meg...először azt mondod hogy szereted, ami ok.De most, TE szerinted (még ha meg is érdemli) ha megcsalod, attól jobb lesz ? mármint, hogy ezáltal TE is lesüjjedsz az Ő szintéjere...(nem sértésképpen mondom ezt, csak "felvilágosításként" hogy ezáltal Te is ugyanazt a rosszat követed el, mint ő)...szerintem gondold végig, hogy ez az egész meg éri-e ??? A helyedben megbeszélném vele, hogy ezt hogy képzelte, vagy miért tette ? Esetleg nem lehet az, hogy azért csalt meg, mert nem vagy neki "elég jó", mármint nem lehetséges az, hogy benned van a hiba ? még ha Ő is csalt meg és nem te őt.Nem lehet az, hogy ő ezt, egyfajta "menekülő útnak" fogta fel ? Nem ismerlek sem téged, sem őt, és lehet hogy ezt az egészet ÉN fogom fel rosszul, de az biztos, hogy én inkább a megbeszélést választanám, mint hogy inkább azon gondolkodjam, hogy hogyan "túrnák" alá... mindenesetre sok szerencsét kívánok neked.

2009. márc. 6. 22:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Szereted, és szeretnéd látni hogy szenved?

Ez a kettő valahogy nem nagyon fér össze egymással.

Hát figyu, főzél neki valami iszonyú szar ízű kaját, aztán még véletlenül öntsd le kávéval a ruháját amikor reggel éppen siet melóba... szenvedni fog az tuti.

Ha ez neked nem elég, akkor a szeme láttára nézegess társkereső oldalakon pasikat, a hatás nem fog elmaradni, garantáltan el fog hagyni téged. Ez kell?

2009. márc. 7. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!