Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan oldalt itt a neten, ahol megcsalt nök beszélgethetnek? Ha lehet olyan legyen, akik bosszút akarnak utána a párjuknak okozni!
Ne akarj bosszút állni, mivel a bosszúállás negatív gondolatai negatív energiát gerjesztenek, és saját magadra fognak visszaszállni.
Úgy tudsz a legjobban "bosszút állni", ha elengeded a pasast, láthatóan és ténylegesen is jól érzed Magad, programokat szervezel Magadnak és élvezed az életet. Hidd el nekem, ennél jobb bosszú nincs, mint hogy a hűtlen férfi látja: nélküle is boldog vagy!
ha mindenképp meg akarod bosszulni, akkor hazudd azt, hogy te is megcsaltad... vagy ha nem hiszi el, akkor kérd meg egy fiú ismerősödet, hogy sétáljon veled kézenfogva vagy valami ilyesmi, amikor ő is látja vagy ha együtt éltek, akkor zuhanyozzon le nálatok pont akkor, amikor a barátod hazajön
ezzel bosszút állsz rajta és nem csalod meg :P
Az a nagy büdös helyzet, ha úgy bosszulod meg, ahogy az előttem szóló leírta, még te szívhatod meg. A pasik nagyon önérzetesek tudnak lenni.
A másik dolog, ha elfogadtad, h ez történt, és vele maradtál, akkor ne akarj bosszút állni. Vagy elfogadtad, vagy nem. Ha nem akkor dobd a francba, magadnak is gondot okozol.
Hagyd már a fenébe azt a bosszú dolgot, nem érted, hogy saját magadnak ártasz vele?
Menj külön tőle ha ennyire szar az egész.
"De szeretem,és szeretném szenvedni látni kicsit!megérdemli."
OFF :
Hát valahogy nem értelek meg...először azt mondod hogy szereted, ami ok.De most, TE szerinted (még ha meg is érdemli) ha megcsalod, attól jobb lesz ? mármint, hogy ezáltal TE is lesüjjedsz az Ő szintéjere...(nem sértésképpen mondom ezt, csak "felvilágosításként" hogy ezáltal Te is ugyanazt a rosszat követed el, mint ő)...szerintem gondold végig, hogy ez az egész meg éri-e ??? A helyedben megbeszélném vele, hogy ezt hogy képzelte, vagy miért tette ? Esetleg nem lehet az, hogy azért csalt meg, mert nem vagy neki "elég jó", mármint nem lehetséges az, hogy benned van a hiba ? még ha Ő is csalt meg és nem te őt.Nem lehet az, hogy ő ezt, egyfajta "menekülő útnak" fogta fel ? Nem ismerlek sem téged, sem őt, és lehet hogy ezt az egészet ÉN fogom fel rosszul, de az biztos, hogy én inkább a megbeszélést választanám, mint hogy inkább azon gondolkodjam, hogy hogyan "túrnák" alá... mindenesetre sok szerencsét kívánok neked.
Szereted, és szeretnéd látni hogy szenved?
Ez a kettő valahogy nem nagyon fér össze egymással.
Hát figyu, főzél neki valami iszonyú szar ízű kaját, aztán még véletlenül öntsd le kávéval a ruháját amikor reggel éppen siet melóba... szenvedni fog az tuti.
Ha ez neked nem elég, akkor a szeme láttára nézegess társkereső oldalakon pasikat, a hatás nem fog elmaradni, garantáltan el fog hagyni téged. Ez kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!