Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ráírjak facebook-on vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ráírjak facebook-on vagy ne?

Figyelt kérdés
pénteken éjjel elég jól elvoltam egy fiúval, akit előtte nem ismertem..aztán szombaton reggel be is jelöltem fészen, írtam is neki..elég jól elbeszélgettünk. aztán este rám írt még..ekkor is. vasárnap én írtam rá, tegnap pedig ő. szóval ha azt nézzük én vagyok a soros xd de egyik haverom azt mondta, hogy ne írjak ma neki, meg pár napig se, mert ha ő akar tőlem valamit, akkor írni fog..de nem az fog neki lejönni,hogy lesz*rom?:/ Írjak ma neki ma ha látom vagy ne?:D
2011. ápr. 26. 17:06
 1/9 anonim ***** válasza:
de azt fogja hinni hogy leszarod -.- nem szabad ien idétlen fortélyokban bízni írjá rá
2011. ápr. 26. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:
írj
2011. ápr. 26. 17:08
 3/9 anonim ***** válasza:

Én az eszemre hallgattam anno és nem írtam 1hétig neki mert elmentem nyaralni, de megtehettem volna h írok neki.

Evett a fene h mekkora bunkó vagyok h eljöttem otthonról úgy h nem szóltam neki.

De még megtudtam menteni 1kis engeszteléssel, te ne ess bele ebbe

18/F

2011. ápr. 26. 17:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Írj.
2011. ápr. 26. 17:13
 5/9 anonim ***** válasza:
ÍRJ
2011. ápr. 26. 17:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ő is pont azt várja, hogy írj rá. Szerintem írj :)
2011. ápr. 26. 17:14
 7/9 A kérdező kommentje:
csak attól parázok h elege lesz belőlem..mióta megismertem minden nap beszélünk :| de mindegy..ráírok azért :D köszi a válaszokat(:
2011. ápr. 26. 17:21
 8/9 anonim válasza:
Na, ráírtál?:D
2011. ápr. 27. 14:28
 9/9 A kérdező kommentje:
igeen :D és mondta h pont irni akart xd:DD
2011. ápr. 27. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!