Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez általános, vagy valami problémám odalenn?
Figyelt kérdés
Barátnőmnél voltam tegnap, már majdnem úgy volt, hogy lefekszünk, de épp a kellő pillanatban érkeztek haza a szülei, így hoppon maradtam. Rá kb. 10 percre elkezdett elég durván viselkedni a mátyásom, leginkább a zsibbadáshoz tudnám hasonlítani az érzést.
Még szűz vagyok, petting megvolt, én arra gondolnék, hogy a nagy rákészülés utáni hoppon maradás az oka.
Igazam van, vagy ez valami rendellenesség?
2011. ápr. 25. 20:38
1/2 anonim válasza:
Mindenesetre elég érdekes. Nekem is előfordul, h ha így rákészülünk meg minden, és a végén mégse, h fura érzés. Valszeg betudható annak, de ha többször, más körülmények között is van ilyen doki.
2/2 A kérdező kommentje:
Máskor, más körülmények között nem volt ilyen, ez volt az első alkalom
2011. ápr. 25. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!