Három hónapja szedek Mercilon tablettát, sok helyen olvastam kellemetlen dolgokat a fog.gátlókról, de nekem semmi problémám nem lett tőle, ez mennyire általános (lent magyarázok)?
Persze a mellem feszül tőle (még most is, de nem zavar különösebben, és nem is nagyon), de menstruációs görcseim mostanra TELJESEN megszűntek. előtte nagyon erősek voltak, szóval ez számomra nagyon jó. A pattanásaim eltűntek.
Másoktól állandóan a kellemetlen élményeket olvasom a fogamzásgátlókról, tartottam tőle, de valahogy semmi ilyesmit nem tapasztaltam. Ez mennyire lehet általános? Szerencsés lennék?
Ja, és az elején (talán még most is) nem hogy nem csökkent a libidóm, hanem...! El tudjátok képzelni :))
Szia
Szerintem nagyon egyénfüggő: ami egyiknek beválik, a másiknak a legkevésbé sem.
Én is hasonló pozitív változást tapasztaltam anno, mikor (úúú ezer éve, na jó, csak 11 :D ) elkezdtem szedni a tablettát ( és én is mercilont szedtem/szedek amúgy)
De voltak olyan osztálytársnőim, akiknek rémes mellékhatások jöttek ki ugyanettől a bogyótól.
Szóval mi tényleg szerencsések vagyunk sztem, hogy elsőre sikerült a nekünk megfelelőt megtalálni.
Nekem is ezt írták először, én is nagyon örültem, hogy nincsenek mellékhatások. Aztán amikor egy év után már alig szeretkeztünk a párommal, mert nekem sose volt kedvem hozzá, akkor elkezdtünk gyanakodni, és váltottam.
Azóta minden rendben. De ilyen probléma bármikor előjöhet nálad is.
Mindenkinek más válik be :)
Nálam a Mercilon nagyon bejött ezt szedem már 3 éve :)
Amúgy ha más fogamzásgátlók fórumait meg nézett ott is ugyan olyan kritikák vannak mint pl: ezzel kapcs.
Az a lényeg hogy, neked jó legyen... :) másik meg kit érdekel hogy, neki nem jött össze (keresett másikat) te nem ő vagy... hiába osztja a gyógyszert neked bevált :) és kész lényeg letudva :)
nagyon szerencses vagy. nekem abba kellett hagynom (masfajta fog.gatlot), mert olyan migrenjeim voltak tole, h elofordult, h hanytam is, a melleim egyre jobban feszultek, h mar hasonfekudni nem is tudtam, ha parom hozzajuk ert, elloktem, ja es a libidom is a minimum ala csokkent.
allandoan fertozeseket kaptam el, mert eltunt a termeszetes huvelyfloram, ami vedett volna.
na most, h nem szedem, tok jol erzem magam, alig egyszer-egyszer faj a fejem, kozel sem annyira, mint elotte
viszont! most, h nekem lenne kedvem, parom fel, h teherbe esek, es most meg ezert keves...sot, sokkal kevesebb. mikor megnyugszik, h megjott, akkor lelkes, aztan ket het mulva ugy kell "megeroszakolnom", amig meg nem jon.
nagyon szerencses vagy, es szerintem beszelj a dokiddal, h hogyan tudod egyensulyban tartani a huvelyfloradat, es minden tokeletes. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!