Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mennyire jön be a szilikon száj?
nem Szandikásra, meg geronazzósra gondolok :D hanem olyan közepes,hogy azért látni hogy fel van töltve :)
kort is írjatok:)
Elképesztően qurvás, visszataszító, undorító
19/F
Tényleg undorító. Olyan nő aki ebben keresi a szépségét arról szó szerint már messziről lerí hogy sem izlése, sem megfelelő hozzáállása az élethet, illetve az élet bizonyos területeihez nincs.
Alap hogy a lustaság jele és ehhez meg sem kell szólalnia, nem is kell hogy ismerjem, elég ha csak szembejön az utcán, gyakorlatilag ezt a fején hirdeti.
Ahelyett hogy kidolgozná a saját stilusát - mint más értelmes nő - amivel 'eladhatja' magát, ami igenis jól áll neki, ahelyett (szimpla lustaságból) bemegy a dokihoz és tiz perc alatt szeretné elérni az amin más egy életen át dolgozik és szinten tart.
Sosem fog sikerülni. Igy biztosan nem.
Láttam már szép szilikonszájat, ami olyan volt mint amikor nekem kicsípi a só, vagy kiszárad és ilyen duzzadt piros lesz. Nekem tetszik, de csak mert ilyen groteszk dolgok jönnek be, úgy ha igazán meg kell mondjam, a pumpaszáj nem a legjobb. Gazdálkodjon azzal ami neki jutott, minek bele idegen anyag?
No. 22/ l
egyszerűen nevetséges.....nemár! De most komolyan, szájba szilikon??? Kész közröhely.
Attól h valakinek az van , lesz 1000 pasija, hát NEM!
Azt már nem is lehet gyengéden harapdálni..:)
Semennyire. Ugyanolyan undorító, mint a tetovált szemöldök. Valami idióta hülye k.rva kitalálta, erre utánozza a többi is.
ui. ki a f.szom az a szandika?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!