Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék én is nyugovóra térni a dolog felett? Húzzam ki a választ belőle? Vagy hogyan?
A volt pasimról van szó. Szakítottunk, én voltam a hibás, nem bízott meg többé bennem. Aztán még húzta az agyam, hogy talán összejöhetünk még. Majd úgy volt, hogy egyik hétvégén találkozunk, de hirtelen lemondta. Akkor rákérdeztem, hogy barát vagy lehet több. Azt mondta csak barát. Azóta ha keresem pár mondatban leráz, ő nem keres, szerintem az se zavarná, ha nem élnék.
Én szeretném megtudni, hogy miért ilyen velem? Egyik pillanatról a másikra, mert addig még ő is rámírt, hülyéskedtünk, beszélgettünk. Én túltettem magam a dolgon, de ő nem keres. Mit tegyek?
Lehet, hogy valamivel elrúgtad nála a pirospöttyöst.
De amúgy volt barátnőkkel a szakítás után egy ideig én is szeretek távolságot tartani, mert előbb-utóbb úgyis összejárás lenne a vége. Ennek ideje változó, volt, hogy csak két év után jutottam el odáig, hogy elhívtam egy kávéra a lányt - és még így sikerült összehozni egy kisebb affért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!