Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy pasi de lenéz azért mert városi vagyok. Hogyan győzhetném meg arról hogy én vagyok számára az álomnő?
A kérdés abszolút komoly.
Tetszik egy pasi de azt hiszi hogy egy semmittevő "panelpatkány" vagyok.( Nem tehetek rólla 11 évig éltem panelba,azóta elköltöztünk és most van egy 40 négyzetméteres kertünk ahol csak fű van).Szoktam beszélni a sráccal és szóba jöttek ilyen dolgok is, amiből az jön le hogy én sose fogtam meg a kapa végét és disznót is csak az állatkertbe láttam...
Ő biztos valami dolgos kislányt akar maga mellé de én nem értek az ilyenekhez.
16/L
Sehogy. Aki ilyen tajparaszt, az nem érdemli meg, hogy rajongjanak érte. Miért lenne valaki semmittevő panelpatkány, mert a városban él? Ezt a kifejezést ő személyesen mondta neked? Amúgy meg mitől különb mert falun él. Nagyon sok olyan kisközség van, ahol a naplopó parasztok lóf.szt sem csinálnak, csak egész nap fetrengenek, meg a kocsmába járnak.
Igaza van a korábbi hozzászólknak. Ilyen hozzáállással disznóval, vagy kecskével létesítsen közelebbi kapcsolatot.
' Ti vagytok azok akik a másikat parasztozátok le, nem veszitek észre magatokat? Az a nagy baj van veletek, hogy a másikat nem értitek meg csak ezért lenézitek a srácot! És akkor ki néz le kit is?? Én egy roma lánynak tetszettem és visszautasítottam, mert nem tudnék abban élni. Most akkor raszista vagyok? Hát nem, mert nem azért utasítottam vissza! Kedveltem őt és más romákkal is eltudtam beszélgetni, de lefogadom ti se jönnétek össze romával, ugye? És annak milyen oka is lehet he? Ha nem értitek meg a másikat akkor csak a felszínt látjátok!!!'
Te nem tudod hol élsz, de sok hsz nem p.rasztozta le a srácot köztük én is , csak annyit írtam, hogy ha ez a helyzet, akkor nem érdemes ezzel a sráccal összejönni.
És egy teljesen h.ülye hasonlítást mondtál már bocs.
Falusi városi, te meg azt írod magyar meg roma párosítás... Na és ha roma lány akkor mivan, attól még lehet normális ő is és a családja is.
A falusi meg mitől különb egy várositól? Semmivel.
És ugyanez fordítva is. Úgyhogy nem tudom mit kell ezen túlbonyolítani.
A kérdező tudná megmondani, hogy a sráccal mikor beszélget akkor hogy viselkedik vele hogy néz rá stb... Mert azért gondolom nem hiába írta azt, hogy le is nézi . Hiába beszélget vele , ha közben meg lenézéssel is párosul.
De lényegtelen.
" 83%-os most kifejezeten nem miattad írtam ezt nehéz felfolgni????? Szálj már le rólam! És bocs, de nem én írok hülyeségeket:S"
Te írsz baromságokat és mint írtam elvonatkoztattam a kérdéstől és azért írtam le azokat amiket. CSak neked nehéz felfogni, hogy mi hogy is van.
Mellesleg te kötöttél bele újra és újra. Normálisan válaszoltam mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!