Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy pasi de lenéz azért mert városi vagyok. Hogyan győzhetném meg arról hogy én vagyok számára az álomnő?
A kérdés abszolút komoly.
Tetszik egy pasi de azt hiszi hogy egy semmittevő "panelpatkány" vagyok.( Nem tehetek rólla 11 évig éltem panelba,azóta elköltöztünk és most van egy 40 négyzetméteres kertünk ahol csak fű van).Szoktam beszélni a sráccal és szóba jöttek ilyen dolgok is, amiből az jön le hogy én sose fogtam meg a kapa végét és disznót is csak az állatkertbe láttam...
Ő biztos valami dolgos kislányt akar maga mellé de én nem értek az ilyenekhez.
16/L
Gondolom, úgy érzi, hogy olyannal tudna jól kijönni, aki hozzá hasonlóan él, hasonlóak a körülményeik és veled nem illenének össze.
Az ilyen elvárások általában addig tartanak, amíg bele nem szeretünk valakibe, aki pont nem felel meg az elvárásoknak.
Maximum annyit tehetsz, hogy többször keresed a társaságát, jobban megismeritek egymást, hátha változik a véleménye rólad pozitív irányban... vagy neked róla negatívban. :)
'Mert neki olyan illik hozzá az olyan mint másnak a kékszemű elvárása! Miért baj, ha neki nem városi paneles lány kell? Te összejönnél egy olyan paraszttal aki kapát fogja és legolcsó ruhákban jár? Hm?'
Igen, tetszett is már egy csak nem ismertem közelebbről ja és nem üzletember volt hanem munkás :D
de milyen paneles lány?!!!! a lány meg a családja már rég elköltöztek és falun laknak az mióta panel???.. az már a múlt, attól még a lány simán megtanulhat bármit ami a falusi életmóddal kapcsolatos gondolom a fiú ezt nem képes belátni.
'Nem nézte le csak nem az kell neki. Ember érted?
'
A kérdező szerintem jobban tudja, mi hogy van. honnant udod,hogy nem nézi le vagy nézte le? szerintem az ember lánya/fia eltudja dönteni,hogy mikor nézik le vagy mikor nem tetszik valakinek különbséget tud tenni a kettő között. és gondolom nem hiába írta így ki a kérdését.
és mint írtam, nem azzal van a baj,hogy esetleg nem tetszik neki, legalább akkor ne nézze le mert panelban lakott. ezt te felfogtad?
'Nem mondtam, hogy egyet értek azzal a sráccal, de nem lehet emiatt őt sértegetni, '
Mi az hogy sértegetem? annyit írtam, hogy akkor a kérdező ismerkedjen mással mert nem éri meg egy ilyen sráccal foglakozni én sem beszélgetek azokkal akik lenéznek
De mi a bajod?:) Ha lenézné a lányt akkor nem is beszélgetnének. Az meg, hogy a lánynak mi jött le az az ő saját véleménye "amiből az jön le..."
Te válaszoltál az írásomra ami nem tetszet neked. Én nem személyeskedtem itt! Nem a te írásodra válaszoltam, hanem összeségében. Megkérdem mégegyszer mi a baj?
'De mi a bajod?:) Ha lenézné a lányt akkor nem is beszélgetnének. Az meg, hogy a lánynak mi jött le az az ő saját véleménye "amiből az jön le..."
Te válaszoltál az írásomra ami nem tetszet neked. Én nem személyeskedtem itt! Nem a te írásodra válaszoltam, hanem összeségében. Megkérdem mégegyszer mi a baj?'
Sajnos vannak olyanok akik lenéznek, de ugyanúgy jópofiznak velem szóval nem egyértelmű akkor sem, ha beszél a lánnyal..ez így működik manapság.
De mi nem tetszett? Válaszoltam az írásodra normálisan, érthetően ha te nem érted miről beszélek akkor sajnálom és itt most mindegy mi a kérdés.Én is válaszoltam rá, a kérdező már így is megkapta a válaszokat neki kell eldöntenie akkor hogy mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!