Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi fog meg benneteket először egy lányban?
legyen meg az a nőies erotikus kisugárzása, és persze a formás alak sem hátrány, és mégis ami örökre az eszembe vés egy lányt az az illető illata
Még mindig emlékszem az első szerelmem illatára
19/F
> Mi fog meg benneteket először egy lányban?
Az arca.
> Milyen saját ideálotok van belső
> és külső tulajdonságokra vonatkozóan?
Nincs ideálom.
A belső: számomra a legfontosabb, hogy legyen humora és legyen okos! Az sem baj, ha nálam okosabb, legalább egy értelmes ember lenne a családban. :)
A külső: kéz és arc. Az sem baj, ha csinos, bár annak is örülök, ha csintalan. ;)
Ha az ideális nőt kellene leírnom:
Külsőleg: magas (175-190), sötét hajú, az alkata legyen átlagos,bár kis túlsúly nem akadály. Az ápoltság fontosabb.
Legyen mosolygós és nálam az is előny , ha szemüveges. Az öltözködés annyira nem számít, legyen mondjuk sportosan elegáns :) A kihívó ruhákat nem szeretem. A kinézete sugározzon intelligenciát és érettséget. A kislányos és nőies arc is tetszik.
Belsőleg: Művelt, nyitott, humoros, jó kedélyű, megbízható, hűséges, odaadó, figyelmes, kellően magabiztos, de viselkedjen nőként. Szeresse a jó filmeket,a hangszeres élőzenét. Legyen valami kreatív hobbija, lehessen vele új dolgokat kipróbálni. Bizonyos mértékig legyen kész a kompromisszumokra, ne akarjon megváltoztatni. Fordítson elegendő időt a párkapcsolatára a munka/karrier mellett és legyen családközpontú.
kedves 16:46!
nekem nagyon tetszettek, amiket ideírtál. örülök, hogy láthatok olyat, akinek ezek az értékek a legfontosabbak. te vagy a 24/F? mert az írásod alapján érettnek és intelligensnek tűnsz :)
bocsi az offért
17/L
Igen, mindkét 16:46-os bejegyzést én írtam :)
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!