Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelent e valamit a fiú részéről vagy csak én értem félre?
Valami van, de nem az igazi!
Valami lessz, de kérdés ő lessz az igazi?
Az embernek van metakommunikációja, de soha ne felejtsd, hogy a verbalis kommunikáció is egy lehetőség, ami kevésbé félreérthető!
Szia!
Azok amiket leírtál egy jó barátság alapelemei. Egyébkétn akivel nagyon jóba vagyunk, megengedjük, hogy közelebb álljon hozzánk, és a száját figyeljük. Természetesen ez nem zárja azt ki, hogy ne tetszenél-e neki.
Ha gyakran hozzád ér, igazgatja a ruháit, haját ha hozzád beszél szintén lehet tetszésre utaló metakommunkikációs jel.
Azért ezeket ne vedd kézpénznek! Ha tetszik hívd el valahova és akkor szépen lassan kialakulnak a dolgok.
Sok sikert!
-Tündérlány(17)-
A szemezésen kívül amiket leírtál az nálam legalábbis elég általános főleg annál a 4-5 lánynál akivel különösen jóban vagyok mégsem fűzök egyszerre 4-5 lányt...vagy lehet h mégis csak én nem tudok róla?:P mind1
Ha elég bátor vagy legközelebb ha ilyen közel vagytok egymáshoz nyomj egy puszit a szájára ebből jó nagy meglepődés lesz;)
De ha ez szerinted nem járható út akkor válaszd a "hagyományos" elmegyünk valahová aztán vagy kialakul valami vagy nem utat:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!