Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom undorítónak?
Figyelt kérdés
na,az van hogy korombeli lányok már szexelni akarnak,én meg még a péniszt is undorítónak tartom,élőbe még nem láttam,csak képen,koromról inkább nem írok,a képeken lehettek csak olyan ocsmányak?linkeljetek be szép péniszeket,mert eddig rondákat láttamXD
Hogy a francba linkeljünk neked szép péniszeket? xD Te beteg vagy, és inkább azt mondanám, nem vagy tisztában a "szép" fogalmával. A szép-et arra mondjuk, ami átlagosnál jobb, a rondát, ami átlagnál rosszabb. Nyugi, ezzel nem csak Te vagy így. Valaki meglát egy pókot, azt mondja, de ronda. Akkor mit mond két pók között a rondább (pl beteg, döglött) pókra? : ) Ha szép péniszt akarsz látni, keress egészségeset és nagyot.
2011. ápr. 22. 16:37
22/28 anonim válasza:
Szerintem vannak szebbek, és vannak kevésbé szépek. A lányoknál is így van ez. Számomra felfoghatatlan, hogy egy férfi hogy képes élvezettel belenyalni egy lány lába közé. De akkor arra gondolok, hogy ő ugyanúgy élvezi, mint én a szopást. :-) Nem vagyok ribi, de sose tartottam gusztustalannak a péniszt, és mindig izgalomba jöttem a látványától. Nem értem az ilyen embereket komolyan... Még ösztönből is izgatnia kéne. A puncik sem tetszenek?
2011. ápr. 22. 16:51
23/28 anonim válasza:
.. nem szép. se a női, se a férfi. de ha szeretsz valakit, és kívánod, akkor persze, hogy eljön az idő, amikor már látni akarod, és nem az lesz a reakciód, hogy fujj de csúnya. igazából semmi szép nincs rajtuk, az egyik egy nagy henger alakú bőr, a másik meg egy réteges rózsaszín valami. :D
2011. ápr. 22. 16:51
24/28 anonim válasza:
Istenem... Akkor ennyi erővel nem létezik szép ember sem, mer csak egy nagy darab hús és csontkupac... Az előtted lévő voltam...
2011. ápr. 22. 16:59
25/28 anonim válasza:
MAjd ha megérsz és lesz szerelmed, akkor az ő péniszét imádni fogod, hidd el:)
a szépség relatív, és egy nemi szerv tényleg nem szépnek mondható, de csúnyának se, inkább kívánatosnak, de az nem egyenlő a szépséggel, igen ösztönök, ahogy írtad. elég hülye példa, hogy ezzel az erővel az ember se szép...
2011. ápr. 22. 18:37
28/28 anonim válasza:
én amikor ilyen 12-15 éves voltam nekem sem tetszett még akkor sőt még talán 16 évesen sem. Talán én is undorítónak találtam. én sem voltam akkor elég érett szóval..aztán ahogy teltek az idők , évek úgy egyre jobban tetszett és kívánatosnak találtam :D eleinte még azt hittem magamról, hogy leszbi vagyok, merthogy miért nem tetszik nekem a férfi nemi szerv? de aztán rájöttem, hogy még sincs így. :D mostmár izgatónak találom. :)
amíg te is így vagy vele, addig ne nézegess semmilyen képet ok?:D majd felnőssz te is :) addig meg ne aggódj semmin
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!